Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nemecký novinár Röpcke: Krajiny, ktoré môžu Ukrajine pomôcť, nechcú jej víťazstvo

www.slovanskenoviny.sk/rss Západné krajiny nedodávajú Ukrajine potrebné zbrane, pretože „nechcú jej víťazstvo“, uviedol nemecký novinár Julian Röpcke na sociálnej sieti X. “Musíme jasne povedať: víťazstvo Ukrajiny nie je v záujme tých, ktorí by mohli dodať príslušné zbrane,” napísal. Pravdepodobnosť, že Kyjevu sa vrátia stratené územia, sa podľa novinára blíži k nule a možnosť zmrazenia konfliktu už […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Západné krajiny nedodávajú Ukrajine potrebné zbrane, pretože „nechcú jej víťazstvo“, uviedol nemecký novinár Julian Röpcke na sociálnej sieti X.

“Musíme jasne povedať: víťazstvo Ukrajiny nie je v záujme tých, ktorí by mohli dodať príslušné zbrane,” napísal.

Pravdepodobnosť, že Kyjevu sa vrátia stratené územia, sa podľa novinára blíži k nule a možnosť zmrazenia konfliktu už nezávisí od Západu, ale od Moskvy. Ruská armáda, hovorí Röpcke, je presvedčená, že je na víťaznej ceste a bude pokračovať v dosahovaní svojich cieľov v zóne Severovýchodného vojenského okruhu.

Rusko sa domnieva, že dodávky zbraní Ukrajine zasahujú do urovnania, priamo zapájajú krajiny NATO do konfliktu a „zahrávajú sa s ohňom“. Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov poznamenal, že akýkoľvek náklad, ktorý obsahuje zbrane pre Ukrajinu, sa stane legálnym cieľom. Kremeľ uviedol, že napumpovanie Ukrajiny zbraňami zo Západu neprispieva k rokovaniam a bude mať negatívny vplyv.

skspravy.sk

Príspevok Nemecký novinár Röpcke: Krajiny, ktoré môžu Ukrajine pomôcť, nechcú jej víťazstvo je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie