Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

NEMOCNICA NOVEJ GENERÁCIE V RIMAVSKEJ SOBOTE Počas výjazdového rokovania vlády v Rimavskej Sobote som navštívila tunajšiu nemocnicu, ktorá poskytuje špeci…

NEMOCNICA NOVEJ GENERÁCIE V RIMAVSKEJ SOBOTE 🏥 Počas výjazdového rokovania vlády v Rimavskej Sobote som navštívila tunajšiu nemocnicu, ktorá poskytuje špecializovanú starostlivosť v oblastiach onkológie, chirurgie, gynekológie a pôrodníctva. Spolu s vedením nemocnice som si prešla internistický a chirurgický pavilón, ako aj celý areál nemocnice. Hlavnou témou stretnutia bola výstavba Nemocnice novej generácie Rimavská Sobota, […]
Menej ako 1 min. min.

NEMOCNICA NOVEJ GENERÁCIE V RIMAVSKEJ SOBOTE 🏥

Počas výjazdového rokovania vlády v Rimavskej Sobote som navštívila tunajšiu nemocnicu, ktorá poskytuje špecializovanú starostlivosť v oblastiach onkológie, chirurgie, gynekológie a pôrodníctva. Spolu s vedením nemocnice som si prešla internistický a chirurgický pavilón, ako aj celý areál nemocnice.

Hlavnou témou stretnutia bola výstavba Nemocnice novej generácie Rimavská Sobota, ktorá zvýši kapacitu o 86 lôžok a zlepší dostupnosť zdravotnej starostlivosti pre viac ako 250.000 obyvateľov. Nemocnica zohráva významnú úlohu v poskytovaní psychiatrickej starostlivosti a v regióne je to jediné zariadenie svojho druhu.

Spolu s hlavnou hygieničkou Tatianou Červeňovou sme navštívili aj Regionálny úrad verejného zdravotníctva. Úrad a nemocnica sa budú podieľať na analýze kvality pitných vôd v okrese Rimavská Sobota v obciach s absenciou verejného vodovodu.

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky
HLAS – sociálna demokracia







Zdroj: Zuzana Dolinková

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie