Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nemusíte míňať peniaze v drogérii. Najlepší balzam na popraskané pery máte v kuchyni

6.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (). Čo je účinné na popraskané pery? Ukazuje sa, že na záchranu ich stavu netreba veľa. Zistite, ako si pery zvlhčiť prirodzene a lacno pomocou domácich metód. Ako si pery zvlhčiť prirodzene a lacno pomocou domácich metód?Foto: shutterstock/LStockStudio Popraskané pery sú častým problémom, ktorý nás postihuje najmä počas zimného obdobia, […]
Menej ako 1 min. min.

6.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe ().

Čo je účinné na popraskané pery? Ukazuje sa, že na záchranu ich stavu netreba veľa. Zistite, ako si pery zvlhčiť prirodzene a lacno pomocou domácich metód.

Ako si pery zvlhčiť prirodzene a lacno pomocou domácich metód?
Foto: shutterstock/LStockStudio

Popraskané pery sú častým problémom, ktorý nás postihuje najmä počas zimného obdobia, ale nielen počas neho. V skutočnosti existujú rôzne dôvody tohto javu. Ročné obdobie je jedným z mnohých faktorov, ktoré určujú ich vznik. Popraskané pery sú nielen nevzhľadné, ale môžu byť aj bolestivé. Zistite, ako zlepšiť ich vzhľad lacno a prirodzene pomocou domácich prostriedkov.

Ako rýchlo vyliečiť popraskané pery? Nepotrebujete drahú kozmetiku

Pravidelná hydratácia, je oveľa dôležitejšia, než si myslíme.
Foto: shutterstock/Alina Kruk

Ukázalo sa, že pravidelné pitie vody môže ovplyvniť stav našich pier. Popraskané alebo suché pery máme vtedy, keď sme dehydrovaní. Je dôležité, aby sme sa pravidelne hydratovali a aplikovali tak ochranu zvnútra nášho tela. Samozrejme, nedostatočná hydratácia nie je vždy hlavným faktorom spôsobujúcim popraskané pery, ale často sa stáva, že zdanlivo banálna vec, akou je pravidelná hydratácia, je oveľa dôležitejšia, než si myslíme.

Najlepší prírodný krém máte doma. Nemusíte míňať peniaze v drogérii

Med je skutočným liekom na popraskané pery.
Foto: shutterstock/kitzzeh

Skutočným liekom, ktorý nájdete vo svojej kuchyni, je med. Pravdepodobne budete mať problém zdržať sa jeho zlízania z pier, ale jeho hydratačné a antibakteriálne vlastnosti vaše suché pery oživia. Jednoducho si ho naneste na pery a po 15 až 20 minútach ho zmyte teplou vodou. Túto masku používajte denne, kým neuvidíte viditeľné zlepšenie.

Pery si hydratujeme všetkým, čo je mastné, takže prírodné oleje, ktoré pravdepodobne používate v kuchyni, sa tiež osvedčia. Samotný kokosový, mandľový alebo dokonca olivový olej sú skutočnými zdrojmi výživnej hodnoty. Pri pravidelnom používaní môžu prírodné oleje účinne zlepšiť stav vašich pier. Opäť stačí, ak ich natriete vybraným olejom a po 15 minútach zmyjete teplou vodou.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Prírodný botox za pár eur? Je to možné. Všetko, čo potrebujete, je jedna známa zložka

Majoránkovú masť pripravíte z 2 zložiek. Na nedokonalosti pôsobí ako laser

The post Nemusíte míňať peniaze v drogérii. Najlepší balzam na popraskané pery máte v kuchyni appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie