Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nerudová roky publikovala v predátorských časopisech. Zda za to platila, si nevzpomíná

Bývalá rektorka Mendelovy univerzity publikovala v časopisech, které mají pochybné podmínky ohledně editace a přijetí příspěvků, v období mezi lety 2009 až 2015, uvádí web Seznam Zprávy. Celkově mělo jít o devět článků. Zda za publikace textů platila, si již podle svých slov nepamatuje. K TÉMATU: Klaus je profesionál, který mluví srozumitelně, chválí ho Blažek. Schytal […]
Menej ako 1 min. min.

Bývalá rektorka Mendelovy univerzity publikovala v časopisech, které mají pochybné podmínky ohledně editace a přijetí příspěvků, v období mezi lety 2009 až 2015, uvádí web Seznam Zprávy. Celkově mělo jít o devět článků. Zda za publikace textů platila, si již podle svých slov nepamatuje.

K TÉMATU: Klaus je profesionál, který mluví srozumitelně, chválí ho Blažek. Schytal za to kritiku

Jednička kandidátky STAN pro evropské volby uvedla, že si je svého pochybení vědoma. „Samozřejmě z dnešního pohledu nejsem ráda, že některé mé články vyšly v časopisech, které mají pochybnou hodnotu,“ sdělila webu.

Opakované publikování v takzvaných predátorských časopisech překazilo minulý týden nominaci Pavla Tulejy (TOP 09) na post ministra pro vědu a výzkum. Politik uvedl, že žádný člen vlády nesmí být zatížen pochybnostmi, a své aspirace se vzdal.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie