Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nerudová se stala oficiálně členkou STAN. Nejsi v tom sama, vzkázal jí Rakušan

„Do hnutí STAN jsme vždy dokázali přitáhnout zajímavé a nezávislé osobnosti, které sdílejí stejné hodnoty jako my. S velkou radostí chci oznámit, že Danuše Nerudová se po nedělním hlasování předsednictva stala členkou hnutí STAN. Já jí moc gratuluji,“ řekl Rakušan během brífinku. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Daří se mi, zhodnotila své výstupy Nerudová. Kandidatury do europarlamentu se […]
Menej ako 1 min. min.

„Do hnutí STAN jsme vždy dokázali přitáhnout zajímavé a nezávislé osobnosti, které sdílejí stejné hodnoty jako my. S velkou radostí chci oznámit, že Danuše Nerudová se po nedělním hlasování předsednictva stala členkou hnutí STAN. Já jí moc gratuluji,“ řekl Rakušan během brífinku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Daří se mi, zhodnotila své výstupy Nerudová. Kandidatury do europarlamentu se vzdát nehodlá

Podle něj se Nerudová v současné předvolební kampani stala terčem číslo jedna pro zástupce politické konkurence. „Vymezování ze všech stran to jen dokazuje. Chceme dát najevo, že za Danuší stojíme. Danuše, chci ti říct, že v tom nejsi sama,“ dodal ministr vnitra a šéf Starostů.

Spekulace o tom, že Rakušan během tiskové konference potvrdí Nerudovou jako kandidátku STAN na novou českou eurokomisařku, se nepotvrdily. „Starostové přijdou s jasnou nominací na eurokomisaře až po volbách,“ sdělil Rakušan.

Podrobnosti připravujeme.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie