Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nevyhadzujte rolky toaletného papiera. Budú sa vám hodiť v obývačke

Rolky toaletného papiera zvyčajne končia v odpadkovom koši, a to je veľká chyba. Veď ich môžeme využiť mnohými spôsobmi. Na internete nie je núdza o zaujímavé patenty, ale nás zaujal najmä jeden. Tiktokerka ukázala, čo všetko sa dá s rolkami v obývačke urobiť. Použite a interiér bude vyzerať ešte krajšie. Rolky od toaletného papiera majú […]
Menej ako 1 min. min.

Rolky toaletného papiera zvyčajne končia v odpadkovom koši, a to je veľká chyba. Veď ich môžeme využiť mnohými spôsobmi. Na internete nie je núdza o zaujímavé patenty, ale nás zaujal najmä jeden.

Tiktokerka ukázala, čo všetko sa dá s rolkami v obývačke urobiť. Použite a interiér bude vyzerať ešte krajšie.

Rolky od toaletného papiera majú mnohostranné využitie

Rolky od toaletného papiera môžeme využiť mnohými spôsobmi. Na internete nájdeme množstvo patentov, ktoré sú mimoriadne užitočné. Môžeme ich napríklad použiť na výsev zeleniny. Pomocou rolky môžeme ľahko vysávať ťažko dostupné miesta v dome.

Ak nemáme úzku vysávaciu hubicu, stačí, ak na rúrku nasadíme valček a ohneme ho na správnom mieste. Valčeky sa dajú použiť aj na vytvorenie jemných plážových vĺn vo vlasoch.

Mimoriadne zaujímavý spôsob využitia roliek od toaletného papiera však predstavila jennifervalentyne na svojom TikToku. Žena sa delí o tipy do domácnosti aj o recepty. Jennifer používa kartón na zavesenie záclon!

Ako prinavrátiť záclonám farbu?

Farbu záclon môžete osviežiť pomocou kuchynskej soli. Obnovíte tak ich pôvodný vzhľad, odstránite prach a zbavíte sa škvŕn. Jednoducho nasypte 3-4 polievkové lyžice soli do misky a rozpustite ich v teplej vode. Teraz vložte záclony do misky, namočte ich a nechajte ich 2 hodiny odstáť.

Po uplynutí tejto doby ich vložte do práčky a nastavte vhodný program. Najlepšie je prať záclony pri teplote maximálne 30 °C. Dôležitá je aj rýchlosť odstreďovania. Uvidíte, že keď záclony vyberiete z práčky, budú vyzerať ako nové. Teraz je čas ich zavesiť.

Rolky toaletného papiera sa budú hodiť v obývacej izbe

Rolky od toaletného papiera sú ideálne na rovnomerné a estetické zavesenie záclon. Kartón funguje ako oddeľovač, aby sa dosiahla dokonalá a rovnaká vzdialenosť medzi zákrutami látky. Navyše sú úplne neviditeľné.

Jediné, čo musíte urobiť, je zasunúť rolku do záclonovej tyče a potom prestrčiť priechodku. Takto postupujte, kým nie je celá záclona na svojom mieste. Teraz zaveste celú tyč nad okno. Uvidíte, že záclona bude vyzerať šialene.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie