Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Neznámé osoby spáchaly žhářský útok na AfD v Berlíně

AfD je stále častěji terčem útoků zejména ze strany násilné Antify. K násilí podněcují jak korporátní média, tak vláda a řízená opozice. Útoky se samozřejmě stupňují s tím, jak strana roste v preferencích. Velmi často nejsou pachatelé za své útoky potrestáni, což je samozřejmě podněcuje k dalším akcím. Vrcholem bylo, když soud potvrdil, že výzva […]
Menej ako 1 min. min.

AfD je stále častěji terčem útoků zejména ze strany násilné Antify. K násilí podněcují jak korporátní média, tak vláda a řízená opozice. Útoky se samozřejmě stupňují s tím, jak strana roste v preferencích.

Velmi často nejsou pachatelé za své útoky potrestáni, což je samozřejmě podněcuje k dalším akcím. Vrcholem bylo, když soud potvrdil, že výzva k zabíjení členů AfD, kterou na svém transparentu veřejně prezentovala Antifa, není projevem nenávisti – a tedy je naprosto v pořádku.

Útok, ke kterému došlo dnes nad ránem, byl podnícen „zavedenými“ takzvanými „demokratickými“ stranami, které právě proti berlínské AfD chystají na sobotu protest.

Svojí nenávistí tak již předem přispěli k tomuto žhářskému činu. Opět se zde ukazuje, že tím, kdo šíří nenávist především, jsou systémové strany a jejich přizvukovači z korporátních médií.

V pátek kolem třetí hodiny ranní zapálili neznámí lidé transportér Mercedes, který sloužil jako vozidlo volební kampaně AfD. Auto úplně vyhořelo. Ke zločinu došlo před úřadem berlínského poslance Ronalda Gläsera v ulici Alt-Blankenburg v Pankowě.

Nikdo nebyl zraněn. Ve středu večer byl v Mannheimu pobodán kandidát AfD.

Jak uvedl politik JUNGE FREIHEIT, oheň se rozšířil na stánek, který strana postavila před budovou. Přestože je vyroben ze žáruvzdorného materiálu, asi polovina shořela.

K činu došlo den předtím, než měli v sobotu demonstrovat přední politici CDU a SPD s levicovými skupinami proti údajnému „hnědému domu“ AfD v Pankowě.

SPD a místopředseda Sněmovny  Dennis Buchner (SPD) vyzývají k protestu „demokratických sil.“ CDU, Levicová strana a Zelení se přidali.

Gläser chce nyní na pozemek a vedle vraku vyvěsit transparenty se slogany jako „Spokojeni?“.

„Levicový extremismus musí být konečně potlačen. Místo toho boj státu proti pravici nadále otravuje politické klima,“ řekl Gläser. Bývalý člen FDP odhadl škody na majetku na několik tisíc eur.

dodávka AfD v plamenech

Uhořelá dodávka nepatří straně, ale nestraníkovi. Vůz nebyl pokryt logy AfD. Přesto se v levicových kruzích vědělo, že ho strana využila: „Antifa ho nesčetněkrát fotografovala. Navíc je vždy přímo před naší budovou.“

Gläser řekl, že velkým škodám se podařilo zabránit, protože hasiči zasáhli velmi rychle: „Hasičská stanice je přímo naproti naší kanceláři na druhé straně ulice.“

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie