Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nicole Kidman má 56 rokov a postavu ako z rozprávky. Jej kľúčom k úspechu sú 3 zlaté pravidlá

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Denis Makarenko). Nicole Kidman si pred niekoľkými dňami prevzala prestížnu cenu za celoživotné dielo. Hviezda všetkých oslnila takmer ikonickým outfitom, ktorý zvýraznil prednosti jej postavy. Herečkina dokonalá postava však ľudí ohuruje už roky. Päťdesiatšesťročná žena dodržiava jednoduché pravidlá týkajúce sa stravy a fyzickej aktivity. Nicole Kidman ohromuje svojou postavou […]
Menej ako 1 min. min.

3.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Denis Makarenko).

Nicole Kidman si pred niekoľkými dňami prevzala prestížnu cenu za celoživotné dielo. Hviezda všetkých oslnila takmer ikonickým outfitom, ktorý zvýraznil prednosti jej postavy. Herečkina dokonalá postava však ľudí ohuruje už roky. Päťdesiatšesťročná žena dodržiava jednoduché pravidlá týkajúce sa stravy a fyzickej aktivity.

Nicole Kidman ohromuje svojou postavou už mnoho rokov.
Foto: shutterstock/Denis Makarenko

Nicole Kidmanová je herečka austrálskeho pôvodu, ktorá dobyla svet. Je jednou z najznámejších tvárí Hollywoodu. Obrovskú slávu jej priniesli úlohy vo filmoch ako Hodiny, Tí druhí, Tlmočníca či Dogville. Za úlohu Virginie Woolfovej v prvom z nich získala Oscara. Od roku 2003 má herečka svoju vlastnú hviezdu na Avenue of the Stars v Los Angeles, ktorá sa nachádza na 6801 Hollywood Boulevard.

56-ročná Nicole Kidman je považovaná za ikonu americkej kinematografie. Je známa nielen svojím obrovským talentom. Hviezda je obdivovaná aj pre svoju dokonalú postavu a nadčasové kreácie. Nedávno sme ju mohli obdivovať na 49. ročníku odovzdávania cien AFI za celoživotné dielo v Dolby Theatre. Hviezda získala cenu za celoživotné dielo od Amerického filmového inštitútu v Los Angeles.

Mimochodom, publikum oslnila aj úžasnou kreáciou. Nicole Kidman mala na sebe vypasované šaty po členky s pôsobivou vlečkou. Látka pútala pozornosť – bola pokrytá trblietavými zlatými flitrami. Hviezda sa predstavila s prirodzene pôsobiacim líčením a s vlasmi upravenými do ležérnej kaskády s predĺženým bokom. Priliehavé šaty zvýraznili prednosti jej postavy. Pod Kidmanovej fotografiami na Instagrame, samozrejme, nechýbali komentáre chváliace jej dokonalú postavu, ktorou sa hviezda pýši už roky.

Nicole Kidman drží drakonickú diétu? Nič z toho

Kedysi sa povrávalo, že herečka má dlhé roky držať reštriktívnu diétu, ktorá sa nazýva vaječná diéta Mayo Clinic. Okrem toho si má odopierať mnohé produkty (soľ, cukor, strukoviny, alkohol, tučné mäso, perlivé nápoje, sladkosti, ovocné šťavy, zemiaky a výrobky obsahujúce konzervačné látky). A hoci sa uvedené obete zdajú byť veľa, v skutočnosti si hviezda dovolí oveľa viac. A to nedrží drakonické diéty ani netrávi desiatky hodín v posilňovni, kde zo seba vylieva hektolitre potu.

Hviezda sa snaží udržiavať životnú rovnováhu, pokiaľ ide o výživu a fyzickú aktivitu. Jej strava je jednoducho o správnom výbere potravín. Kidmanová sa snaží jesť vyvážené a pestré jedlá bohaté na výživové hodnoty. Zo svojho jedálneho lístka nevylučuje ani celé skupiny potravín. Jej prvým pravidlom je, že si dovolí všetko, ale s mierou a v správnej kombinácii. „V skutočnosti nedodržiavam až takú prísnu diétu,“ priznala raz v roku 2014. Jej slová citoval denník Los Angeles Times.

„Jem takmer všetko, ale s mierou“

dodala

Nicole Kidman zaujme svojou postavou. Všetko, čo potrebujete, sú 3 jednoduché pravidlá

Nicole Kidman vysvetlila, že ide o „cestu, ktorá nám v konečnom dôsledku dáva 80 percent zdravia“.
„Niekedy to klesne až na 70 percent,” povedala v rozhovore pre časopis Women’s Health v roku 2013.

„Myslím si však, že práve preto máme také niečo ako „prírodné liečivá“. Musíte jednoducho nájsť to, čo vám vyhovuje. Ja sama robím veľa a mám veľa energie“

prezradila

Pritom mala na mysli najmä výber zdravých potravín a fyzickú aktivitu. Tá je v herečkinom živote tiež veľmi dôležitá. Pravidelne cvičí jogu, navštevuje meditačné stretnutia a behá.

Kľúčom k dokonalej postave je pre Nicole Kidman aj jedenie produktov, ktoré nám chutia a po ktorých túžime a ktoré navyše kombinujú živiny. A hoci sa austrálska herečka občas pokúša o typické grilované jedlá ( napríklad steak alebo klobásu), rada si dopraje aj morské plody – najmä keď navštívi svoju rodnú krajinu. Podľa správ médií je Kidmanovej obľúbeným jedlom napríklad „tanier čerstvých morských plodov s ustricami sydneyskými, tigrími krevetami, krabmi a homárom“.

Akú diétu by ste mali dodržiavať?

Obľúbeným jedlom Nicole Kidman je napríklad tanier čerstvých morských plodov.
Foto: shutterstock/vsl

Na záver je vhodné dodať, že – hoci sa môžeme inšpirovať ľuďmi zo sveta napr. kinematografie či módy – každá redukčná a zoštíhľujúca diéta by mala byť správne vyvážená a pripravená pre naše individuálne potreby. Musí to závisieť od našich fyzických možností, fyzickej aktivity, ktorú vykonávame (ktorá by s ňou mala ísť ruka v ruke), kalorickej náročnosti a celkového zdravotného stavu. Skôr ako začnete samostatne chudnúť alebo diétovať, mali by ste sa najskôr poradiť so svojím lekárom, ktorý nariadi príslušné krvné testy.

Pri výbere konkrétnych potravín, ktoré chceme natrvalo zaradiť do svojho jedálnička, si musíme najprv uvedomiť, ktoré potraviny nám prospievajú a ktoré nie. Oplatí sa napríklad zistiť, či nám nechýbajú nejaké vitamíny alebo mikroživiny, a v závislosti od toho zaviesť vhodnú stratégiu. Musíme tiež vedieť, ktoré konkrétne produkty môžeme konzumovať. Na tento účel by sa mali vykonať testy, ktoré vylúčia alebo potvrdia alergickú reakciu.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Aniston ukázala stav svojej pleti. Všetko je vidieť na záberoch po tréningu

Nicole Kidman prvýkrát ukázala svoje dcéry na verejnosti. Táto príležitosť bola špeciálna [FOTO]

The post Nicole Kidman má 56 rokov a postavu ako z rozprávky. Jej kľúčom k úspechu sú 3 zlaté pravidlá appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie