Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nie je to žiadaná modelka. Ľudia sa jej vyhrážajú smrťou kvôli jej obočiu. „Odchyľujem sa od zaužívaného trendu krásy.“

2.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/sophiahadjipanteli). Sophia Hadjipanteli už roky čelí posmechu kvôli svojmu nezvyčajnému vzhľadu. Od detstva má husté obočie, ktoré bolo predmetom vtipov a nepriaznivých poznámok. Dnes si prestala obočie holiť a ukazuje sa taká, aká je. Sophia Hadjipanteli už roky čelí posmechu kvôli svojmu nezvyčajnému vzhľadu. Od detstva má husté obočieFoto: […]
Menej ako 1 min. min.

2.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/sophiahadjipanteli).

Sophia Hadjipanteli už roky čelí posmechu kvôli svojmu nezvyčajnému vzhľadu. Od detstva má husté obočie, ktoré bolo predmetom vtipov a nepriaznivých poznámok. Dnes si prestala obočie holiť a ukazuje sa taká, aká je.

Sophia Hadjipanteli už roky čelí posmechu kvôli svojmu nezvyčajnému vzhľadu. Od detstva má husté obočie
Foto: instagram.com/sophiahadjipanteli

Sophia Hadjipanteli sa narodila v roku 1997 v rodine s grécko-cyperskými koreňmi. Keď začala študovať marketing, chcela si zarobiť nejaké peniaze a pracovala ako modelka. Rýchlo si ju všimli. Dnes spolupracuje s významnými značkami, ako sú Hugo Boss, Guess a Polaroid. Jej ochrannou známkou je takzvané monobrow.

Monobrows sú jej ochrannou známkou. „Celá moja rodina mala rovnaké obočie ako ja,“ hovorí.

Sophiino dobrodružstvo s fotoaparátom sa začalo už v detstve. Jej matka je fotografka a často žiadala dcéru, aby pózovala na fotografiách. – „Zvyčajne som musela vystupovať ako modelka a nakoniec som zistila, že som radšej pred fotoaparátom ako za ním,“ priznala v rozhovore pre časopis Untitled Magazine.

Dodala, že za svoju neobyčajnú krásu vďačí svojim génom. – „Mám to šťastie, že keď som vyrastala, bolo pre mňa normálne, že celá moja rodina mala rovnaké obočie ako ja, takže som sa nikdy necítila vybočujúca z radu,“ povedala. Vysvetlila, že z regiónu, z ktorého pochádza, má väčšina ľudí husté obočie a výrazné črty tváre.

Sophia Hadjipanteli bojuje s kritikou svojho vzhľadu. „Moja ‚chyba‘ je vlastne dôvodom, prečo sa mám tak rada,“ hovorí.

V rozhovore pre The Great Dog Sophia priznala, že s uštipačnými poznámkami o svojom vzhľade bojuje už od detstva. Keď začala zverejňovať fotografie na internete, pod príspevkami videla veľa negatívnych komentárov. Zvykla si upravovať obočie, ale nakoniec sa rozhodla prijať svoju krásu. – Dostávam veľa komentárov so želaním smrti. Prečo? Pretože sa odchyľujem od prijatého trendu krásy. Je to smutné. Dúfam, že sa mi podarí aspoň trochu znormalizovať svoje monobrow, aby budúce generácie už nemuseli počúvať takéto komentáre,“ povedala.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vysvetlené! Aká je podstata striekaných šiat modelky Belly Hadid?

Dráma modelky z Instagramu. Požaduje zväčšené sedadlá v lietadlách: „Nemôžem za to, že mám veľké Z*DOK“

The post Nie je to žiadaná modelka. Ľudia sa jej vyhrážajú smrťou kvôli jej obočiu. „Odchyľujem sa od zaužívaného trendu krásy.“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie