Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nie len anjelské čísla. Aké znamenia vám dáva vesmír?

30.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstoch/Herzstaub). Ľudia, ktorí veria v znamenia vysielané vesmírom, ich hľadajú v každej oblasti nášho pozemského života. Na čo by sme si teda mali dať pozor, keď žiadame osud, aby viedol naše životné cesty a dal nám znamenie, že sme na správnej ceste? Aké znamenia vám dáva vesmír?Foto: shutterstoch/Herzstaub Nielen […]
Menej ako 1 min. min.

30.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstoch/Herzstaub).

Ľudia, ktorí veria v znamenia vysielané vesmírom, ich hľadajú v každej oblasti nášho pozemského života. Na čo by sme si teda mali dať pozor, keď žiadame osud, aby viedol naše životné cesty a dal nám znamenie, že sme na správnej ceste?

Aké znamenia vám dáva vesmír?
Foto: shutterstoch/Herzstaub

Nielen čísla anjelov a zrkadlové hodiny

Pozreli ste sa niekedy na hodiny o 11:11? Alebo ste si všimli zhluk štyroch jednotiek na poznávacej značke vášho auta? Tí, ktorí veria vo vyššiu moc, zastávajú názor, že konkrétne čísla a ich opakovanie sú znameniami z vesmíru. Môže to znamenať, že ste na správnej ceste alebo že sa k vám čoskoro dostane niečo, o čo ste v myšlienkach prosili.

Konkrétne čísla a ich opakovanie sú znameniami z vesmíru.
Foto: shutterstock/Nikolay132

Podľa veriacich je dôležité pozorne sa pozerať okolo seba, pretože mnohé symboly, každodenné udalosti nie sú len náhody, ale… znamenia.

Čítanie týchto znakov a symbolov zahŕňa rozhovory so všetkým okolo nás. Čomu teda okrem čísel venujeme pozornosť vo svojom okolí, aby sme našli nápovedu od osudu?

Intuícia. Myšlienka, ktorá sa čoskoro splní

Napadne vám, že sa niekoho na niečo spýtate a potom vám ten človek nečakane zavolá, alebo možno počujete v rádiu pieseň, ktorej text je presne to, čo ste v tej chvíli chceli počuť a je odpoveďou na problém, ktorý vás trápi? Alebo možno počujete v televízii jednu vetu a zažijete zjavenie?

Často sa v týchto chvíľach objavujú zimomriavky a zvláštny pocit napätia alebo piskot v jednom uchu. Nepodceňujte potom predtuchu, že to môže byť to, o čo ste žiadali!

Sny. Magická krajina odpovedí

To isté platí aj o snoch. Po stáročia boli sny niečím medzi životom a smrťou, tenkou hranicou svetov. Mnohí ľudia tomu stále veria a v snoch hľadajú kontakt so zosnulými blízkymi alebo odpovede na rôzne otázky.

Nie nadarmo vznikli aj knihy snov, v ktorých odborníci interpretujú rôzne symboly objavujúce sa v snoch.

V ezoterike sa neodporúča ignorovať opakujúci sa sen. Je to dôležitý signál, ktorý vesmír nechce, aby ste prehliadli.

Nachádzate pierka na každom kroku? Vesmír vám dáva znamenie.
Foto: shutterstock/StorKiss

Pierka, mince a motýle

Nielen opakujúce sa čísla sú nápovedou z kozmu, ale aj opakujúce sa veci v našom okolí. Nachádzate pierka na každom kroku, keď nemáte veľa príležitostí byť s vtákmi?

Alebo vidíte motýle všade – na oblečení, v knihách, v parku? Alebo neustále nachádzate pod nohami mince?

Všetky tieto veci vo vysokej intenzite, vo vysokej frekvencii môžu byť signálom z vesmíru. Interpretácia objektu, jeho význam v ezoterickom myslení, je však mimoriadne individuálny. Preto sa oplatí mať oči na stopkách a uši otvorené!

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Prinášame vám horoskop lásky

Najodvážnejšie znamenie zverokruhu je znamením vodcov

The post Nie len anjelské čísla. Aké znamenia vám dáva vesmír? appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie