Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

NIKTO NEMÔŽE SVOJVOĽNE VYZNAČOVAŤ PARKOVACIE MIESTA

Na Kollárovej sa vyskytli označenia parkovacích miest, ktoré už na prvý pohľad nie sú v poriadku. Rukou písané alebo aj vytlačené označenia nie sú platné a nikto ich nemôže len tak svojvoľne umiestňovať. Podľa starej normy je vyhradené parkovacie miesto označené značkou s veľkým P a dodatkovou tabuľkou s evidenčným číslom vozidla. Podľa novej normy […]
Menej ako 1 min. min.

Na Kollárovej sa vyskytli označenia parkovacích miest, ktoré už na prvý pohľad nie sú v poriadku. Rukou písané alebo aj vytlačené označenia nie sú platné a nikto ich nemôže len tak svojvoľne umiestňovať.

Podľa starej normy je vyhradené parkovacie miesto označené značkou s veľkým P a dodatkovou tabuľkou s evidenčným číslom vozidla.

Podľa novej normy je na vyhradenom parkovacom mieste značka „zákaz zastavenia“ s dodatkovou tabuľkou „vyhradené parkovanie“.

Vyznačovať parkovacie miesta je možné len na základe povolenia, ktoré môžete získať napríklad aj na Mestskom úrade v Senci.

Všetky tieto kreatívne kutilské značky mesto postupne odstraňuje. Ak by ste ich niekde našli skôr ako my, nie sú platné a preto ich nemusíte vôbec rešpektovať.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie