Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nitra : BLAHOŽELÁME 100-ROČNEJ JUBILANTKE Pani Valéria Kochová, narodená 18. júna 1924, včera oslávila svoje 100. narodeniny. Pri tejto významnej príležitosti jej…

BLAHOŽELÁME 100-ROČNEJ JUBILANTKE 💐 Pani Valéria Kochová, narodená 18. júna 1924, včera oslávila svoje 100. narodeniny. Pri tejto významnej príležitosti jej srdečne zablahoželal aj pán primátor Marek Hattas. Jubilantka momentálne trávi čas v zariadení pre seniorov na Kalvárii. ✨ Táto výnimočná žena zasvätila vyše štyridsať rokov svojho života práci projektantky elektrických vedení. Špecializovala sa na […]
Menej ako 1 min. min.

BLAHOŽELÁME 100-ROČNEJ JUBILANTKE

💐 Pani Valéria Kochová, narodená 18. júna 1924, včera oslávila svoje 100. narodeniny. Pri tejto významnej príležitosti jej srdečne zablahoželal aj pán primátor Marek Hattas. Jubilantka momentálne trávi čas v zariadení pre seniorov na Kalvárii.

✨ Táto výnimočná žena zasvätila vyše štyridsať rokov svojho života práci projektantky elektrických vedení. Špecializovala sa na podzemné a vzdušné elektrické siete. Medzi jej významné úspechy patrí elektrifikácia kláštora na Zobore.

🏊🏼‍♀️ Pani Kochová bola tiež nadšenou športovkyňou. Aktívne sa venovala volejbalu, stolnému tenisu, lyžovaniu a bola vynikajúcou plavkyňou. Hoci jej plány reprezentovať Slovensko v plávaní na olympiáde prekazila vojna, dodnes sleduje všetko športové dianie v televízii. Viedla veľmi aktívny život, rada chodila na výlety so svojimi priateľmi.

🍞 Jej rodičia vlastnili pekáreň na Mostnej ulici. Pani Kochová tiež slúžila ako kostolníčka na Kalvárii a ako 90-ročná sa zúčastnila púte do Svätej zeme v Ríme.

✨ S veľkým obdivom vzdávame hold jej bohatému a inšpirujúcemu životu.

💐 Pani Valéria, prajeme Vám všetko najlepšie k vašim 100. narodeninám.






Zdroj: Mesto Nitra

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie