Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nitra : DO NITRY OPÄŤ MIERI SVETOVÁ CYKLISTIKA Posledný júnový týždeň bude na Slovensku patriť cyklistike. Nitra vypraví medzinárodný pelotón 68. ročníka preteko…

DO NITRY OPÄŤ MIERI SVETOVÁ CYKLISTIKA 🚲 Posledný júnový týždeň bude na Slovensku patriť cyklistike. Nitra vypraví medzinárodný pelotón 68. ročníka pretekov Okolo Slovenska. 🚴🏼‍♂️ Vo štvrtok 27. júna budú pretekári čeliť 192-kilometrovej trati. Čaká ich druhá etapa, ktorá vedie z Nitry do Hlohovca. 🚀 Štart je naplánovaný na 12:00 hodinu od budovy banky na […]
Menej ako 1 min. min.

DO NITRY OPÄŤ MIERI SVETOVÁ CYKLISTIKA

🚲 Posledný júnový týždeň bude na Slovensku patriť cyklistike. Nitra vypraví medzinárodný pelotón 68. ročníka pretekov Okolo Slovenska.

🚴🏼‍♂️ Vo štvrtok 27. júna budú pretekári čeliť 192-kilometrovej trati. Čaká ich druhá etapa, ktorá vedie z Nitry do Hlohovca.

🚀 Štart je naplánovaný na 12:00 hodinu od budovy banky na Štefánikovej ulici. Pred začiatkom pretekov na vás čaká program spojený s predstavovaním tímov. Cyklisti sa vydajú smerom po ulici Palárikovej, Fraňa Mojtu, Kmeťkovú, Mostnú, Farskú, Jesenského a Podzámsku ulicu smerom na Topoľčany.

🏁 Predpokladaný príchod do cieľového Hlohovca je medzi 16:30 – 17:00 hodinou.

🚔 Doprava na trati bude v čase prejazdu pretekárov riadená políciou. Z dôvodu bezpečnosti pre všetky strany bude doprava na daných úsekoch pozastavená. O konkrétnych obmedzeniach vás budeme informovať.

👏🏼 Už veľakrát sme ukázali, akú fantastickú atmosféru vieme pripraviť športovcom a podujatiam prichádzajúcim do nášho mesta. Veríme, že o tú nebude núdza ani tentokrát.

🔷 Viac informácií nájdete na: https://www.okoloslovenska.com/



Zdroj: Mesto Nitra

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie