Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nitra : JEDNOSMERKOU NA Ľ. OKÁNIKA PREJDU CYKLISTI UŽ V OBOCH SMEROCH Po starom tadiaľto prešli cyklisti iba smerom k atletickému štadiónu. Po novom je tu povole…

JEDNOSMERKOU NA Ľ. OKÁNIKA PREJDU CYKLISTI UŽ V OBOCH SMEROCH 🚲 Po starom tadiaľto prešli cyklisti iba smerom k atletickému štadiónu. Po novom je tu povolená aj protismerná jazda cyklistov. 👫 Ide o obytnú zónu s ukľudnenou dopravou, kde je povolená rýchlosť 20 km za hodinu a kde môžu osoby na celej šírke vozovky tlačiť […]
Menej ako 1 min. min.

JEDNOSMERKOU NA Ľ. OKÁNIKA PREJDU CYKLISTI UŽ V OBOCH SMEROCH

🚲 Po starom tadiaľto prešli cyklisti iba smerom k atletickému štadiónu. Po novom je tu povolená aj protismerná jazda cyklistov.

👫 Ide o obytnú zónu s ukľudnenou dopravou, kde je povolená rýchlosť 20 km za hodinu a kde môžu osoby na celej šírke vozovky tlačiť detský kočík, hrať sa a voľne sa pohybovať. Dostatočná šírka cesty a obmedzená rýchlosť pre autá nám preto umožňujú bezpečne vpustiť cyklistov aj do protismeru.

🆕 Na ceste pribudli nové dopravné vankúše, ktoré nahradili pôvodné spomaľovacie prahy. Tie boli inštalované na celú šírku cesty. Dopravné vankúše nezavadzajú cyklistom a zároveň sú pohodlnejšie aj pre autá.

✅ Podobné povolenie protismernej jazdy cyklistov na jednozrnnej ceste sú aj na Párovskej, Štefánikovej triede pri autobusovej stanicu a na Hviezdnej.






Zdroj: Mesto Nitra

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie