Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nitra : MESTO OCENILO TRI DESIATKY UČITEĽOV Trpezlivosť, obetavosť a neúnavná práca – to sú vlastnosti, ktoré najčastejšie vyzdvihovali žiaci na tohtoročnom udeľo…

MESTO OCENILO TRI DESIATKY UČITEĽOV 👩‍🏫 Trpezlivosť, obetavosť a neúnavná práca – to sú vlastnosti, ktoré najčastejšie vyzdvihovali žiaci na tohtoročnom udeľovaní Oskarov pre najlepšiu učiteľku a najlepšieho učiteľa. Ich dojímavé aj vtipné slová odzneli v do posledného miesta naplnenej obradnej sieni. 💐 Na slávnostnej ceremónii si ocenenia prevzalo 30 pedagógov základných a materských škôl, […]
Menej ako 1 min. min.

MESTO OCENILO TRI DESIATKY UČITEĽOV

👩‍🏫 Trpezlivosť, obetavosť a neúnavná práca – to sú vlastnosti, ktoré najčastejšie vyzdvihovali žiaci na tohtoročnom udeľovaní Oskarov pre najlepšiu učiteľku a najlepšieho učiteľa. Ich dojímavé aj vtipné slová odzneli v do posledného miesta naplnenej obradnej sieni.

💐 Na slávnostnej ceremónii si ocenenia prevzalo 30 pedagógov základných a materských škôl, ZUŠ Jozefa Rosinského v Nitre a Centrum voľného času Domino Nitra v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta.

👧👦 Deti a mladí dospievajúci hovorili o tom, ako im ich učitelia ovplyvnili život. Zažili spolu nejednu ťažkú situáciu, či už v škole, rodine, ale aj kovidovú pandémiu, vojnu na Ukrajine, ktorá im priniesla nových spolužiakov, či vyhrážky bombovým útokom na škole. Pre mnohých je neustála podpora zo strany učiteľov nenahraditeľná – sú pre nich druhými rodičmi aj kamarátmi, a inšpiráciou, ako byť lepšími a usilovnejšími.

✍️ Súčasťou slávnosti bolo tiež vyhodnotenie súťaže literárnych prác žiakov iných národností Príbeh nás spája. Zapojilo sa všetkých 14 základných škôl, mimoriadnu cenu odboru školstva získalo 5 z nich: ZŠ Cabajská, ZŠ Fatranská, ZŠ Krčméryho, ZŠ s MŠ Na Hôrke, ZŠ s MŠ Novozámocká.







Zdroj: Mesto Nitra

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie