Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nitra : PODPORILI SME 27 PROJEKTOV V HODNOTE 80-TISÍC EUR Poznáme výsledky grantových programov Mladí nitrianski filantropi, Spoznajme sa a Sociálna inklúzia. Spo…

PODPORILI SME 27 PROJEKTOV V HODNOTE 80-TISÍC EUR 👏 Poznáme výsledky grantových programov Mladí nitrianski filantropi, Spoznajme sa a Sociálna inklúzia. Spolu s NKN – Nitrianska komunitná nadácia a UNICEF Slovensko sme víťazom minulý týždeň odovzdali grantové šeky. 🔷 Najdlhším programom sú MLADÍ NITRIANSKI FILANTROPI. Určený je pre mladých ľudí od 13 do 20 rokov, […]
Menej ako 1 min. min.

PODPORILI SME 27 PROJEKTOV V HODNOTE 80-TISÍC EUR

👏 Poznáme výsledky grantových programov Mladí nitrianski filantropi, Spoznajme sa a Sociálna inklúzia. Spolu s NKN – Nitrianska komunitná nadácia a UNICEF Slovensko sme víťazom minulý týždeň odovzdali grantové šeky.

🔷 Najdlhším programom sú MLADÍ NITRIANSKI FILANTROPI. Určený je pre mladých ľudí od 13 do 20 rokov, ktorí majú chuť spraviť niečo zmysluplné pre svoje okolie.

✅ Tentokrát bolo úspešných 13 projektov, ktoré získali granty do výšky 600 eur, spolu takmer 7-tisíc eur. Týkajú sa zdravia, športu, voľnočasových aktivít či kultúry. Ich prioritou je podpora inklúzie detí a mladých ľudí z Ukrajiny a iných znevýhodnených skupín v meste Nitra na základe rovesníckej pomoci.

🔷 Ako napovedá už názov, grantový program SPOZNAJME SA sa zameriava na zbližovanie komunít.

✅ Podporených bolo 8 projektov v hodnote takmer 12-tisíc eur z oblasti športu, kultúry, ochrany životného prostredia či psychologickej podpory.

🔷 Novinkou medzi grantovými programami je SOCIÁLNA INKLÚZIA. Jeho cieľom je podpora mimovládnych organizácií v Nitre, ktoré pomáhajú zlepšiť vzájomné dobré vzťahy medzi ukrajinskou komunitou a ostatnými Nitranmi.

✅ Podporených bolo 6 projektov sumou vyše 61-tisíc eur, ako napríklad adaptačné vzdelávacie programy, poskytovanie sociálnych služieb, psychologické poradenstvo či podpora inklúzie detí so zdravotným znevýhodnením.

Všetkým úspešným grantistom srdečne blahoželáme. 😊







Zdroj: Mesto Nitra

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie