Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nitra : POMÔŽTE ĽUĎOM ZASIAHNUTÝM POVODŇAMI Po tom, čo obyvateľov ulice Nad Hrabinou na Kyneku zasiahli prívalové dažde, ktoré zdevastovali záhrady, dvory aj pi…

POMÔŽTE ĽUĎOM ZASIAHNUTÝM POVODŇAMI 🤝 Po tom, čo obyvateľov ulice Nad Hrabinou na Kyneku zasiahli prívalové dažde, ktoré zdevastovali záhrady, dvory aj pivnice, sa dvihla vlna solidarity. 🆘💳 Vznikol už transparentný účet na meno Krištofik Rudolf, na ktorý môžete prispieť, ak máte záujem pomôcť obyvateľom tejto lokality. Číslo účtu je SK9309000000005218354568. Sledovať transparentný účet môžete […]
Menej ako 1 min. min.

POMÔŽTE ĽUĎOM ZASIAHNUTÝM POVODŇAMI

🤝 Po tom, čo obyvateľov ulice Nad Hrabinou na Kyneku zasiahli prívalové dažde, ktoré zdevastovali záhrady, dvory aj pivnice, sa dvihla vlna solidarity.

🆘💳 Vznikol už transparentný účet na meno Krištofik Rudolf, na ktorý môžete prispieť, ak máte záujem pomôcť obyvateľom tejto lokality.

Číslo účtu je SK9309000000005218354568.

Sledovať transparentný účet môžete tu: https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK9309000000005218354568

ℹ️ Obyvateľom zasiahnutým bleskovými povodňami pomáha aj mesto. Zvolali sme zasadnutie krízového štábu a riešili aj koordináciu s inštitúciami. Navyše, sme zozbierali žiadosti o humanitárnu pomoc od trinástich obyvateľov lokality. Spolu so sprievodným listom primátora odošleme tieto žiadosti na úrad práce, sociálnych vecí a rodiny, pretože to je úrad, ktorý v podobných prípadoch vypláca finančnú pomoc.




Zdroj: Mesto Nitra

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie