Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nitra : STAROSTLIVÝ ANJEL AJ PRE NAŠE OPATROVATEĽKY Jedno ocenenie Starostlivý anjel a dva ďakovné listy získala Správa zariadení sociálnych služieb, ktorá je prí…

STAROSTLIVÝ ANJEL AJ PRE NAŠE OPATROVATEĽKY 🥇 Jedno ocenenie Starostlivý anjel a dva ďakovné listy získala Správa zariadení sociálnych služieb, ktorá je príspevkovou organizáciou Mesta Nitry. Ceny udeľuje Nitriansky samosprávny kraj ľuďom pracujúcim v rôznych odvetviach sociálnej oblasti. 👑 Jednou z ocenených je Alena Tesárková, ktorá má za sebou už 46 rokov praxe a v […]
Menej ako 1 min. min.

STAROSTLIVÝ ANJEL AJ PRE NAŠE OPATROVATEĽKY

🥇 Jedno ocenenie Starostlivý anjel a dva ďakovné listy získala Správa zariadení sociálnych služieb, ktorá je príspevkovou organizáciou Mesta Nitry. Ceny udeľuje Nitriansky samosprávny kraj ľuďom pracujúcim v rôznych odvetviach sociálnej oblasti.

👑 Jednou z ocenených je Alena Tesárková, ktorá má za sebou už 46 rokov praxe a v súčasnosti pracuje ako opatrovateľka v pobytovom zariadení Zss Zobor. Starostlivého anjela získala v kategórii opatrovateľský úsek, a to za svoj empatický, individuálny a ochotný prístup ku klientom, ale aj za ochotu pomôcť kolegom či odovzdávať svoje dlhoročné skúsenosti a vedomosti novým pracovníkom.

💯 Ďakovný list si pri príležitosti udeľovania ocenení prebrali aj Eva Laurová, opatrovateľka v domácej opatrovateľskej službe, nominovaná takisto v kategórii opatrovateľský úsek a Iveta Vörösová, vedúca úseku opatrovateľskej služby v ZSS Zobor, nominovaná v kategórii manažment.

🤝 Oceneným srdečne gratulujeme.

📷 NSK, ZSS Zobor






Zdroj: Mesto Nitra

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie