Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nominujte výnimočných dobrovoľníkov

Nitrianske centrum dobrovoľníctva spúšťa už štrnásty ročník oceňovania Srdce na dlani. Navrhnúť na ocenenie môže ktokoľvek, kto pozná výnimočnú osobu, organizáciu alebo projekt, ktorý sa venuje dobrovoľníckej činnosti, bez nároku na honorár, v trvaní aspoň 6 mesiacov. Nomináciu je možné zaslať do 18. októbra 2024. 8 kategórií, v ktorých môžete nominovať dobrovoľníkov: „Je dôležité ukazovať ľudskosť, […]
Menej ako 1 min. min.

Nitrianske centrum dobrovoľníctva spúšťa už štrnásty ročník oceňovania Srdce na dlani. Navrhnúť na ocenenie môže ktokoľvek, kto pozná výnimočnú osobu, organizáciu alebo projekt, ktorý sa venuje dobrovoľníckej činnosti, bez nároku na honorár, v trvaní aspoň 6 mesiacov. Nomináciu je možné zaslať do 18. októbra 2024.

8 kategórií, v ktorých môžete nominovať dobrovoľníkov:

„Je dôležité ukazovať ľudskosť, pomoc a dobrovoľnícke príbehy, ktoré môžu byť pre nás všetkých zdrojom inšpirácie. Dobrovoľníci a dobrovoľníčky denne venujú svoj čas, vedomosti, schopností a zručností pre dobro iných, ale aj celej spoločnosti, a to bez nároku na finančnú odmenu alebo akýkoľvek honorár.  Sú to výnimoční ľudia, ktorým môžeme preukázať osobitnú vďaku prostredníctvom ocenenia Srdce na dlani ,“ uvádza Andrea Kosír Hugáňová z Nitrianskeho centra dobrovoľníctva.

Viac informácií a nominačný formulár nájdete tu.

Slávnostný program sa uskutoční v Nitrianskej Synagóge 27.11.2024 o 17:00.

Srdce na dlani je ocenenie Nitrianskeho centra dobrovoľníctva, ktoré smeruje k zvýšeniu statusu dobrovoľníctva a k jeho rozvoju. Ide o ocenenie dobrovoľníkov a dobrovoľníčok (jednotlivcov i kolektívov) za dobrovoľnícku činnosť vykonávanú bez nároku na finančnú odmenu v prospech iných, v rôznych oblastiach spoločenského života. O udelení ocenenia rozhoduje hodnotiaca komisia Nitrianskeho centra dobrovoľníctva. Partnermi v Nitrianskom kraji sú Mesto Nitra a Nadačný fond Kaufland pri Nadácií Centra pre filantropiu.

Na celoslovenskej úrovni má Srdce na dlani už 26-ročnú tradíciu.

Oceňovanie Srdce na dlani spoluorganizujeme s krajskými dobrovoľníckymi centrami a Platformou dobrovoľníckych centier a organizácií. Informácie nájdete aj na celoslovenskom webe www.srdcenadlani.sk.

Petra Veľká Hadžová

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie