Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nouzové přistání kvůli myši: Hlodavec vyskočil na ženu z jídla. Museli vypravit nové letadlo

Incident se odehrál při středečním letu z Osla do Málagy. „Věřte tomu nebo ne –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ žena vedle mě otevřela krabičku s jídlem a vyskočila na ni myš,“ uvedl cestující Jarle Börrestad na svém Facebooku. Letadlo následně přistálo v Kodani a pasažéři museli počkat na nový let. ČTĚTE TAKÉ: Tragédie na palubě. Letuška zemřela chvíli před startem před zraky […]
Menej ako 1 min. min.

Incident se odehrál při středečním letu z Osla do Málagy. „Věřte tomu nebo ne –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ žena vedle mě otevřela krabičku s jídlem a vyskočila na ni myš,“ uvedl cestující Jarle Börrestad na svém Facebooku. Letadlo následně přistálo v Kodani a pasažéři museli počkat na nový let.

ČTĚTE TAKÉ: Tragédie na palubě. Letuška zemřela chvíli před startem před zraky cestujících

Letecké společnosti převoz hlodavců na palubě přísně zakazují, protože tito tvorové mohou prokousat elektrické vedení, které je klíčové pro provoz letadla, poznamenal deník The Guardian.

„⁠⁠⁠V souladu s našimi postupy jsme letadlo prohlédli a vypravili nové,“ uvedl mluvčí SAS Öystein Schmidt. „Takové situace se stávají velmi zřídka. Pro tyto případy jsme zavedli postupy, které také zahrnují kontrolu u našich dodavatelů, aby se to už neopakovalo,“ dodal.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hrůzný zážitek zažili cestující na palubě letadla. Lidem bublala krev z uší a nosů a praskaly bubínky, popisují

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie