Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nová banka ponúka Slovákom služby zadarmo. Klientov láka na množstvo výhod

Nová banka sa pustila do bitky o slovenských klientov. Láka ich na bankové účty zadarmo, vytúžené okamžité platby aj ďalšie vábivé benefity. V zahraničí je veľmi populárnou finančnou inštitúciou. Digitálne bankovníctvo teraz finančný dom z Litvy ponúka už aj Slovákom. Na tému upozornil portál Živé. Nová banka láka Slovákov na služby zadarmo Slováci si mohli v posledných dňoch […]
Menej ako 1 min. min.

Nová banka sa pustila do bitky o slovenských klientov. Láka ich na bankové účty zadarmo, vytúžené okamžité platby aj ďalšie vábivé benefity. V zahraničí je veľmi populárnou finančnou inštitúciou. Digitálne bankovníctvo teraz finančný dom z Litvy ponúka už aj Slovákom. Na tému upozornil portál Živé.

Nová banka láka Slovákov na služby zadarmo

Slováci si mohli v posledných dňoch na sociálnych sieťach všimnúť propagačné príspevky myTu banky, ktorá hneď na prvý pohľad zaujme potenciálnych klientov svojou výhodnou ponukou tých najpoužívanejších bankových služieb.

Lákavé benefity

Banka sa snaží pritiahnuť klientov na výhodu vedenia bankového účtu zadarmo, na možnosť realizovať okamžité platby a navyše ponúka  aj dva výbery z bankomatov doma i vo svete úplne bez poplatkov.

 

Napriek tomu, že banka myTu nie je v našich končinách doposiaľ dobre známa, jej klienti nemusia mať obavy. Ide o plne licencovanú inštitúciu elektronického bankovníctva, ktorá ma povolenie pôsobiť vo všetkých štátoch Európskej únie. Vklady klientov sú ochránené až do výšky 100-tisíc eur.

Banka myTu uvádza:

Všetky financie zákazníkov sú uložené a chránené v centrálnej banke.

myTu a jej výhody

The post Nová banka ponúka Slovákom služby zadarmo. Klientov láka na množstvo výhod appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie