Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nová X3 lepšia ako kedykoľvek predtým

Novy model BMW X3 sa môže pochváliť vyššou Športovou príťažlivosťou, vizuálnou výnimočnosťou a variabilnou všestrannosťou viac ako kedykoľvek predtým, prichádza do srdca ponuky v podobe talentovaného univerzálneho modelu na každodenné používanie.  Bmw x3 prináša novy modernejší dizajn exteriéru ale aj interiéru ale aj vysoko kvalitné materiáli a bohatá štandardná výbava. Radosť a komfort z jazdy […]
Menej ako 1 min. min.

Novy model BMW X3 sa môže pochváliť vyššou Športovou príťažlivosťou, vizuálnou výnimočnosťou a variabilnou všestrannosťou viac ako kedykoľvek predtým, prichádza do srdca ponuky v podobe talentovaného univerzálneho modelu na každodenné používanie. 

Bmw x3 prináša novy modernejší dizajn exteriéru ale aj interiéru ale aj vysoko kvalitné materiáli a bohatá štandardná výbava. Radosť a komfort z jazdy prináša široký vyber polo autonómnych jazdných a parkovacích systémov.  

 

Nový dizajnový jazyk

Nový dizajnový jazyk exteriéru dodáva štvrtej generácii BMW X3 monolitický vzhľad s výraznými proporciami. Veľké plochy a jasne definované línie vytvárajú štruktúrovaný a zjednodušený exteriér.

Veľké ľadvinky mriežky chladiča na prednej časti BMW X3 dodávajú istotu a priestor pre kameru a radary. Výrazné bočné prahy a línia strechy siahajúca do zadnej časti zdôrazňujú športovú siluetu. Rozšírené blatníky vzadu vytvárajú dojem šírky.

BMW X3 ponúka jeden základný a osem metalických odtieňov laku, vrátane novej sivej metalízy Dune Grey. Štandardne má 18-palcové disky, s možnosťou 20- a 21-palcových verzií dostupných z výroby.

Športové prémiové prostredie a veľkorysý priestor

Kabína nového BMW X3 spája robustnú funkčnosť s priestrannosťou a prémiovou atmosférou. Hlavnými prvkami kokpitu sú zakrivený BMW Curved Display s 12,3-palcovou prístrojovou doskou a 14,9-palcovou stredovou dotykovou obrazovkou. Pod nimi sa nachádza interaktívna lišta BMW Interaction Bar s ovládaním prúdenia vzduchu a výstražných svetiel.

Motorizácie   

BMW X3 bude dostupné s 2-litrovým benzínovým štvorvalcom a 2-litrovým naftovým šesťvalcom. Model X3 M50 xDrive má 3,0-litrový šesťvalcový motor s M TwinPower Turbo a 48 V mild hybridným systémom. Výkon je 293 kW (398 k) a krútiaci moment 580 Nm, s osemstupňovou automatickou prevodovkou Steptronic Sport a pohonom všetkých kolies BMW xDrive.

Plug-in hybridný systém BMW X3 30e xDrive tvorí 2,0-litrový benzínový štvorvalec s elektromotorom v osemstupňovej prevodovke. Systémový výkon je 220 kW (299 k) a krútiaci moment 450 Nm. Z 0 na 100 km/h zrýchli za 6,2 sekundy, maximálna rýchlosť je 140 km/h na elektrický pohon a 215 km/h s oboma pohonmi.

S pomocou najnovšej generácie technológie BMW eDrive a adaptívnej rekuperácie dosahuje nový model BMW X3 30e xDrive elektrický dojazd do vzdialenosti 81 – 90 kilometrov podľa cyklu WLTP, čo je podstatne viac, ako ponúkal jeho predchodca.

 

The post Nová X3 lepšia ako kedykoľvek predtým appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie