Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nové cenníky pre Daciu Sandero, Sandero Stepway a Jogger

Sandero patrí medzi TOP najobľúbenejšie osobné vozidlá v Európe v segmente súkromnej klientely sa teší záujmu aj na Slovensku. Sandero Stepway patrí medzi najpredávanejšie verzie. A model Jogger sa usadil medzi hviezdami ponuky Dacia tiež veľmi rýchlo. Dacia Sandero Dacia Sandero sa vyníma svojou priestranosťou a premysleným interiérom. Na zadných sedadlách je rekordný priestor pre […]
Menej ako 1 min. min.

Sandero patrí medzi TOP najobľúbenejšie osobné vozidlá v Európe v segmente súkromnej klientely sa teší záujmu aj na Slovensku.

Sandero Stepway patrí medzi najpredávanejšie verzie. A model Jogger sa usadil medzi hviezdami ponuky Dacia tiež veľmi rýchlo.

Dacia Sandero

Dacia Sandero sa vyníma svojou priestranosťou a premysleným interiérom. Na zadných sedadlách je rekordný priestor pre nohy, vpredu nová palubná doska s intuitívnymi ovládacími prvkami a nastaviteľný volant umožňujú pohodlné riadenie.

Multimediálny systém s 8″ dotykovým displejom vám umožňuje mať všetko pod kontrolou, od navigácie a rádia až po ovládanie telefónu. Hands-free karta uľahčuje vstup do vozidla, elektronická parkovacia brzda a stredová lakťová opierka pridávajú moderné prvky a praktickosť.

Dacia Sandero ponúka rôzne motorizácie, vrátane benzínových a úsporných motorov na LPG, s možnosťou jednoduchého prepínania medzi palivami a vynikajúcim dojazdom na jedno natankovanie.

cannik sandero

 

DACIA SANDERO STEPWAY

Dacia Sandero Stepway je ideálnym spoločníkom nielen v meste, ale aj na dovolenke. S prvokmi Crossoveru, ako je väčšia svetlá výška a modulárne pozdĺžne strešné lišty, je vozidlo pripravené na dobrodružstvo.

S ľahkosťou si ho prispôsobíte na rôzne potreby, či už potrebujete viac miesta na batožinu alebo na strešný box. Dacia Sandero Stepway vás bezpečne a štýlovo dovedie kamkoľvek.

 

cennik stepway

Dacia Jogger

Jogger v 7-miestnej variante je ideálnou voľbou pre tých, ktorí potrebujú viac ako len 5 miest v aute. Jednoduché vybratie tretieho radu sedadiel a možnosť ich skladania robí vozidlo flexibilným a prispôsobiteľným.

Interiér Dacia Jogger je nielen praktický a priestranný, ale aj moderný. Multimediálny systém s 8″ dotykovým displejom vám umožňuje mať všetko pod kontrolou, vrátane navigácie, rádia a ovládania telefónu.

Vďaka crossoverovým prvkom ako väčšia svetlá výška a modulárne strešné lišty je Dacia Jogger pripravená na dobrodružstvo. S benzínovými a LPG motormi z výroby šetríte nielen životné prostredie, ale aj svoje náklady na palivo, pričom môžete prejsť viac ako 1 300 km na jedno natankovanie. S Dacia Jogger sa nič nebráni vašim plánom.

 

cennik jogger
cennik jogger

The post Nové cenníky pre Daciu Sandero, Sandero Stepway a Jogger appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie