Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nové detaily: V autobusu, který smetl vlak z Prahy, zemřelo sedm z osmi cestujících

„V tuto chvíli už je železniční přejezd znovu zprovozněn. Nefunguje signalizace, na což upozorňuje velká výstražná tabule, auta tedy musí projíždět velmi pomalu. Zprovozněna je i jedna kolej,“ informoval z místa reportér CNN Prima NEWS Robert Héč. ČTĚTE TAKÉ: Vlak na Mělnicku smetl auto z přejezdu, řidič zemřel. Hasiči evakuovali přes 50 cestujících Co se týče […]
Menej ako 1 min. min.

„V tuto chvíli už je železniční přejezd znovu zprovozněn. Nefunguje signalizace, na což upozorňuje velká výstražná tabule, auta tedy musí projíždět velmi pomalu. Zprovozněna je i jedna kolej,“ informoval z místa reportér CNN Prima NEWS Robert Héč.

ČTĚTE TAKÉ: Vlak na Mělnicku smetl auto z přejezdu, řidič zemřel. Hasiči evakuovali přes 50 cestujících

Co se týče příčin nehody, stále nejsou k dispozici žádné nové informace od policie. Médii se ale šíří informace, že zvuková a světelná signalizace nefungovala už přes tři dny. Mohly za to údajně silné lijáky, které řádily na Slovensku.

Několik svědků se také shodlo na tom, že autobus, který přijížděl od Nových Zámků, přijel ke staženým závorám, projel jeden vlak, pak se závory zvedly a autobus vjel na železniční přejezd. V tu chvíli došlo k drtivému nárazu, protože přijel další vlak. Informoval deník MY.

Vlak autobus doslova roztrhl na dvě poloviny, přičemž jednu polovinu před sebou táhl zhruba 500 metrů.

V autobusu cestovalo osm lidí a řidič. Bohužel sedm lidí z autobusu zemřelo, řidič byl letecky transportován do nemocnice v Nitře. Měl by být ve velmi vážném, ale stabilizovaném stavu.

Z lidí cestujících ve vlaku se zranil pouze český strojvedoucí, který byl popálen na rukou. Údajně se ale zachoval velmi duchapřítomně a svou včasnou reakcí zabránil tomu, aby vlak vykolejil. Cestující z vlaku byli v pořádku evakuováni.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Kvůli sražené dívce v Troji volali po opatřeních. Přímo před nimi se „předvedl“ další motorkář

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie