Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nové možnosti pre slovenské firmy: Blanárova návšteva v Srbsku otvára nové horizonty spolupráce

www.slovanskenoviny.sk/rss Slovenský minister zahraničných vecí Juraj Blanár (Smer-SD) v piatok ráno odcestoval na jednodňovú návštevu Srbska, kde má naplánované schôdzky so srbským prezidentom Aleksandarom Vučičom, premiérom Milošom Vučevičom a ministrom zahraničných vecí Markom Djuričom. Informuje TASR. ,,Nosnými témami bilaterálnych stretnutí bude podpora eurointegračného procesu Srbska, ako aj rozšírenie slovensko-srbského ekonomického a politického dialógu,“ informoval komunikačný odbor Ministerstva […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Slovenský minister zahraničných vecí Juraj Blanár (Smer-SD) v piatok ráno odcestoval na jednodňovú návštevu Srbska, kde má naplánované schôdzky so srbským prezidentom Aleksandarom Vučičom, premiérom Milošom Vučevičom a ministrom zahraničných vecí Markom Djuričom. Informuje TASR.

,,Nosnými témami bilaterálnych stretnutí bude podpora eurointegračného procesu Srbska, ako aj rozšírenie slovensko-srbského ekonomického a politického dialógu,“ informoval komunikačný odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

Nové investičné príležitosti pre slovenské firmy

Blanár sa v rámci pracovného programu stretne tiež s predstaviteľmi slovenských firiem pôsobiacimi v Srbsku a predstaviteľmi slovenskej národnostnej menšiny. V Báčskom Petrovci slávnostne otvorí honorárny konzulát SR.

,,Nový honorárny konzulát bude prínosom pre ekonomickú spoluprácu oboch štátov a súčasne podporí rozvoj a starostlivosť o slovenskú národnostnú menšinu žijúcu vo vojvodinskej oblasti, ktorá je na tomto území treťou najpočetnejšou národnosťou,“ uviedol rezort diplomacie.

/ ereport.sk /

Príspevok Nové možnosti pre slovenské firmy: Blanárova návšteva v Srbsku otvára nové horizonty spolupráce je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie