Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nové otváracie hodiny amfiteátra v meste Senec

S potešením oznamujeme, že mesto Senec sa rozhodlo predĺžiť otváracie hodiny nášho úžasného amfiteátra! Odteraz môžete vychutnávať atmosféru a kultúru až do večerných hodín, pretože otváracie hodiny amfiteátra sa rozširujú až do 19:00. Ako informuje mesto Senec, táto nová úprava prichádza v reakcii na vaše požiadavky a návrhy, a zároveň nám umožní lepšie vyhovieť vašim […]
Menej ako 1 min. min.

S potešením oznamujeme, že mesto Senec sa rozhodlo predĺžiť otváracie hodiny nášho úžasného amfiteátra!

Odteraz môžete vychutnávať atmosféru a kultúru až do večerných hodín, pretože otváracie hodiny amfiteátra sa rozširujú až do 19:00.

Ako informuje mesto Senec, táto nová úprava prichádza v reakcii na vaše požiadavky a návrhy, a zároveň nám umožní lepšie vyhovieť vašim potrebám a poskytnúť vám viac času na relaxáciu, zábavu a spoločenské podujatia v našom krásnom amfiteátri.

Takže neváhajte a príďte navštíviť náš amfiteáter v neskorších hodinách a užite si nezabudnuteľné chvíle s rodinou, priateľmi a s komunitou. Čakajú na vás vzrušujúce podujatia, koncerty, filmové projekcie a mnoho ďalších zážitkov.

Tešíme sa na vašu návštevu v rozšírenom čase a veríme, že spolu vytvoríme ešte viac nezabudnuteľných zážitkov a spomienok v našom milovanom amfiteátri!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie