Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nové parkoviská na Vrlíkovej ulici na Nábreží v Liptovskom Mikuláši

V Liptovskom Mikuláši sme práve odovzdali do užívania nové parkoviská na Vrlíkovej ulici na Nábreží. Obyvatelia okolitých bytoviek môžu teraz využiť dvadsať nových parkovacích miest, ktoré sú teraz k dispozícii. Okrem toho sme pridali aj dláždený chodník popri atletickom ovále a nové osvetlenie, informuje Mesto Liptovský Mikuláš. Celý projekt sa podarilo realizovať bez potreby odstraňovania […]
Menej ako 1 min. min.

V Liptovskom Mikuláši sme práve odovzdali do užívania nové parkoviská na Vrlíkovej ulici na Nábreží.

Obyvatelia okolitých bytoviek môžu teraz využiť dvadsať nových parkovacích miest, ktoré sú teraz k dispozícii. Okrem toho sme pridali aj dláždený chodník popri atletickom ovále a nové osvetlenie, informuje Mesto Liptovský Mikuláš.

Celý projekt sa podarilo realizovať bez potreby odstraňovania akýchkoľvek stromov či kríkov, čo je veľkým prínosom pre zachovanie zelene v okolí.

Tento krok je súčasťou najväčšej investičnej akcie mesta do infraštruktúry ciest a chodníkov v tomto roku. Primátor Ján Blcháč priblížil, že v rámci tohto projektu sa plánuje upraviť priestor od križovatky s cestou III. triedy do Iľanova po prvé výškové bytovky. Práce by mali začať budúci týždeň a trvať by mali približne tri mesiace.

Tieto nové parkovacie miesta a infraštrukturálne zlepšenia budú prínosom pre obyvateľov a návštevníkov Liptovského Mikuláša, zlepšia dopravnú situáciu a pohodlie v centre mesta.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie