Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nové podrobnosti o zdravotnom stave vojvodkyne Kate. Informátor prezradil, ako sa jej naozaj darí

20.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/PhotoFires). Vojvodkyňa Kate od diagnózy rakoviny zmenila priority vo svojom živote. Informátor prezradil, ako sa teraz cíti a čo je pre ňu dôležité. Vojvodkyňa Kate.Foto: shutterstock/PhotoFires Nedávne časy určite neboli pre Kate Middleton ľahké. Vojvodkyňa sa pred časom dozvedela, že má rakovinu a podstúpila liečbu. Stiahla sa aj z […]
Menej ako 1 min. min.

20.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/PhotoFires).

Vojvodkyňa Kate od diagnózy rakoviny zmenila priority vo svojom živote. Informátor prezradil, ako sa teraz cíti a čo je pre ňu dôležité.

Vojvodkyňa Kate.
Foto: shutterstock/PhotoFires

Nedávne časy určite neboli pre Kate Middleton ľahké. Vojvodkyňa sa pred časom dozvedela, že má rakovinu a podstúpila liečbu. Stiahla sa aj z verejného života, čo vyvolalo medzi užívateľmi internetu množstvo špekulácií a konšpiračných teórií. Ukázalo sa, že manželka princa Williama sa rozhodla zmeniť priority vo svojom živote pokračovaním protirakovinovej terapie.

Vojvodkyňa Kate sa opäť objavila na verejnosti. Neznamená to však úplnú návratnosť

Princezná z Walesu bola opäť v centre pozornosti na Trooping the Colour 15. júna. Bol to jej prvý verejný výlet s kráľovskou rodinou od Vianoc. Palácoví poradcovia však zdôrazňovali, že dokonalý vzhľad vojvodkyne neznamená, že sa naplno vráti ku kráľovským povinnostiam.

„Robí to, čo je pre ňu správne, a zotavuje sa súkromne doma. Vyrovnáva sa s tým najlepšie ako vie“

– prezradil pre People zdroj z okolia kráľovskej rodiny.

14. júna vojvodkyňa Kate potvrdila, že sa cíti lepšie a podelila sa o aktualizované informácie o svojom zdravotnom stave. „Učím sa trpezlivosti,“ priznala. Vyzbrojiť sa ňou budú musieť aj Angličania, keď príde na návrat vojvodkyne do verejného života. Existuje však nádej, že liečba už značne pokročila.

Vojvodkyňa Kate sa opäť objavila na verejnosti.
Foto: shutterstock/PhotoFires

POZRITE TIEŽ AJ: Skrytý odkaz princa Louisa na fotke? Odborníčka nepochybuje

Vojvodkyňa Kate bola dlho neprítomná. Toto nezostalo nepovšimnuté

Princezná z Walesu bola mimo dohľadu verejnosti na šesť mesiacov – bezprecedentná absencia pre modernú kráľovskú rodinu. Nečudo, že keď sa jej kočiar objavil počas oficiálnej narodeninovej prehliadky kráľa Karola III, všetky oči sa upierali na ňu. Angličania osud vojvodkyne Kate od začiatku jej neprítomnosti pozorne sledujú a jednoznačne ju podporujú.

Kate vyzerala veľmi pokojne a nádejne, keď vyšla von so svojimi deťmi, princom Georgeom, princeznou Charlotte a princom Louisom. Po diagnóze rakoviny, ktorú verejnosti oznámila v marci, momentálne pokračuje v chemoterapii.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Princ William má konečne dôvody na radosť. Expert: Nebojí sa to ukázať

Kráľovská rodina na ďalšom významnom ceremoniáli. A čo vojvodkyňa Kate?

The post Nové podrobnosti o zdravotnom stave vojvodkyne Kate. Informátor prezradil, ako sa jej naozaj darí appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie