Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nové prvky na detskom ihrisku na ul. J. Jesénia v Dudinciach: Radosť pre najmenších občanov

Mesto Dudince s radosťou oznamuje, že na detskom ihrisku na ul. J. Jesénia pribudli nové prvky, ktoré obohatia zážitky našich najmenších občanov. Ako informuje mesto Dudince, tieto nové herné prvky ponúkajú viac možností na zábavu a fyzickú aktivitu, čím prispievajú k rozvoju detí a vytvárajú pre ne bezpečný priestor na hranie. Čo môžete nájsť na […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Dudince s radosťou oznamuje, že na detskom ihrisku na ul. J. Jesénia pribudli nové prvky, ktoré obohatia zážitky našich najmenších občanov.

Ako informuje mesto Dudince, tieto nové herné prvky ponúkajú viac možností na zábavu a fyzickú aktivitu, čím prispievajú k rozvoju detí a vytvárajú pre ne bezpečný priestor na hranie.

Čo môžete nájsť na novom ihrisku:

Moderné herné zariadenia: Na ihrisku sú k dispozícii nové hojdačky, preliezačky, šmýkačky a ďalšie herné zariadenia, ktoré spĺňajú vysoké štandardy bezpečnosti a kvality.
Priateľské prostredie: Nové prvky na ihrisku sú navrhnuté tak, aby boli vhodné pre deti rôznych vekových kategórií. Vytvárajú príjemné a stimulujúce prostredie na hranie a rozvoj motorických zručností.
Detské priestory: Ihrisko je vybavené tak, aby bolo prístupné pre všetkých detských návštevníkov a zabezpečovalo pohodlie rodičom a opatrovateľom.

Mesto Dudince je hrdé na to, že môže ponúknuť svojim najmenším občanom takéto moderné a bezpečné miesto na hranie. Veríme, že nové prvky na detskom ihrisku na ul. J. Jesénia prinesú radosť a zábavu mnohým deťom a vytvoria príjemné spomienky na detstvo.

Príďte a užite si čas strávený na novom detskom ihrisku! Prajeme našim najmenším občanom mnoho radosti a nezabudnuteľných zážitkov. Nech nové ihrisko slúži na podporu pohybu, hier a dobrodružstiev!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie