Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nové prvky workoutu pri Mestskom úrade vo Vrútkach

S príchodom teplejších mesiacov sa mení aj naše cvičenie. Sezóna "rysovania do plaviek" je tu a s ňou prichádza nový dôraz na naše telo a zdravie. Preto sme radi, že môžeme oznámiť novinky v workoutových prvkoch pri mestskom úrade vo Vrútkach! Ako informuje mesto Vrútky, nové doplnky umožňujú precvičiť si chrbát, ramená aj nohy, aby […]
Menej ako 1 min. min.

S príchodom teplejších mesiacov sa mení aj naše cvičenie. Sezóna “rysovania do plaviek” je tu a s ňou prichádza nový dôraz na naše telo a zdravie. Preto sme radi, že môžeme oznámiť novinky v workoutových prvkoch pri mestskom úrade vo Vrútkach!

Ako informuje mesto Vrútky, nové doplnky umožňujú precvičiť si chrbát, ramená aj nohy, aby ste boli pripravení na aktívne leto plné dobrodružstiev a zábavy. Bez ohľadu na váš fitness level si tu nájdete niečo pre seba a môžete si užiť tréning pod holým nebom.

Chceme poďakovať spoločnosti Veríme v zábavu s.r.o. za ich sponzorskú podporu, ktorá umožnila rozšírenie a vylepšenie workoutových prvkov. Ich podpora nám umožňuje poskytnúť občanom Vrútok ešte lepšie možnosti na cvičenie a udržanie si zdravého životného štýlu.

Takže neváhajte a pridajte sa k nám pri mestskom úrade vo Vrútkach, kde môžete posilňovať svoje telo a mať zábavu zároveň. Športu zdar!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie