Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Novotný šokoval výrokem o nemocné Slováčkové. Dám ti do držky, vzkázal Kolovratník

Vše odstartovalo, když se na sociálních sítích objevila fotka Felixe Slováčka se šéfkou KSČM Kateřinou Konečnou a dalšími představiteli volební koalice Stačilo!. „Felix byl vždycky debil,“ uvedl starosta Řeporyjí. Pomyslný špunt pak odpálil dalším komentářem: „Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Tohle ale […]
Menej ako 1 min. min.

Vše odstartovalo, když se na sociálních sítích objevila fotka Felixe Slováčka se šéfkou KSČM Kateřinou Konečnou a dalšími představiteli volební koalice Stačilo!.

„Felix byl vždycky debil,“ uvedl starosta Řeporyjí. Pomyslný špunt pak odpálil dalším komentářem: „Dávám mu pokoj asi rok a půl, co vím, že mu zemře dcera. Anička bohužel nemá žádnou šanci. Tohle ale přehnal.“ Proti zmíněnému prohlášení, které Novotný nakonec smazal, se ohradila drtivá většina autorů komentářů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Řešení ilegální migrace? Jsme na půli cesty. Musíme být odvážnější, připustil Fiala

„Chlapče. To jsi totálně podělal. Napiš si, kdy a kde. Přijedu a dám ti do držky. Strašně moc,“ napsal Martin Kolovratník. Kontroverzní komunální politik, který je známý i pro své provokativní a vulgární vystupování ve veřejném prostoru, se později za svůj výrok omluvil.

„Tak já se tedy omlouvám za zcela nevhodný tweet. A jděte na týden do p*dele. Omlouvám se upřímně a nesmírně svého tweetu lituji,“ sdělil Novotný. Zpočátku však své chování hájil: „Byl jsem vzbuzen sleděm, kterému vadí pravda, co jsem napsal o Aničce. Smazal jsem to, omlouvat se nebudu a jděte do p*dele. Vůbec nechápu, co jsem měl provést.“ Redakce CNN Prima NEWS požádala ODS, aby k jednání svého člena poskytla vyjádření.

Další spor na sociální síti X se rozhořel poté, co celou situaci okomentovala Konečná. „Představitelé ODS, koalice Spolu a vy všichni, co se za tímto pánem, představitelem ODS, jezdíte nadšeně fotit, přijde vám to jako slušná hodnotová politika?“ kritizovala europoslankyně.

Nerudová: Komunisté jsou košťata a zločinci

Netrvalo dlouho a ozvali se někteří zástupci pětikoalice. „Jako komunistka nemáte absolutně žádný nárok kohokoliv moralizovat. Vy reprezentujete bezpráví, útlak a odporné vrahy. Tak to ani nezkoušejte,“ oponovala europoslankyně Veronika Vrecionová (ODS).

„Paní Konečná, s Pavlem Novotným se na řadě věcí neshodnu. Na jedné však určitě ano, že komunisté jsou košťata a zločinci,“ přidala se lídryně hnutí STAN do Evropského parlamentu Danuše Nerudová.

A Konečnou konfrontoval i sám Novotný: „Jsi ubohá p*ča, Kateřino. Napsal jsem, co jsem napsal, protože je to tak, jen se to neříká. Na tom, že jsi ubohá rudá p*ča, to nic nemění.“

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Volby by v dubnu ovládlo ANO, získalo by přes 32 procent hlasů. Piráti se srovnali s SPD

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie