Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nový displej pomohol batérií, zvyškom však neprekvapí. Vlajková loď z Japonska chce vyhovieť mainstreamu

Japonská spoločnosť Sony dlhé roky patrila k priekopníkom obrazových a zvukových technológií. V súčasnosti však jej mobilné produkty patria skôr na okraj trhu, pričom sa ich firma snaží ponúknuť najmä tým, ktorí používajú jej fotoaparáty Alpha. S príchodom novej vlajkovej lode Xperia 1 VI však došlo k zopár zmenám. Sony ustúpilo a zaradilo sa medzi ostatné. […]
Menej ako 1 min. min.

Japonská spoločnosť Sony dlhé roky patrila k priekopníkom obrazových a zvukových technológií. V súčasnosti však jej mobilné produkty patria skôr na okraj trhu, pričom sa ich firma snaží ponúknuť najmä tým, ktorí používajú jej fotoaparáty Alpha. S príchodom novej vlajkovej lode Xperia 1 VI však došlo k zopár zmenám.

Sony ustúpilo a zaradilo sa medzi ostatné. Nová Xperia si však naďalej zachovala svoju tvár

Medzi ne patrí zjednodušenie aplikácie fotoaparátu, ktorá získala schopnosti viacerých aplikácií slúžiacich na záznam obrazu a videa u predchodcov, ale najmä zmena pomeru strán displeja, ktorou sa novinka radí k dnešným bežným smartfónom. Tieto kroky majú za cieľ urobiť novú Xperiu atraktívnou pre masy.

Napriek zmenám je 1 VI stále Xperiou, čo znamená, že v nej nájdete množstvo funkcií, na ktoré ste zvyknutí a inde ich nenájdete. Ide napríklad o 3,5-milimetrový audio konektor, tlačidlo spúšte fotoaparátu, či predné stereoreproduktory. Naopak stále musíte rátať aj s pomerne pomalým nabíjaním a s vysokou cenou. Aká teda nová Xperia je? To priblížim v tejto recenzii.

Konštrukcia

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 91% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie