Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nový iPade Pro s „AI“ od Render Network

Svetová vývojárska konferencia (WWDC) spoločnosti Apple v roku 2024 bola pre technologické a kryptografické komunity kľúčovou udalosťou, na ktorej sa predstavilo množstvo funkcií umelej inteligencie. Výraznou tohtoročnou novinkou však bolo predstavenie softvéru Octane X, ktorý slúži na 3D navrhovanie, na novom iPade Pro. Týmto krokom sa do centra pozornosti dostala spoločnosť Render (RNDR), ktorá zdôraznila […]
Menej ako 1 min. min.

Svetová vývojárska konferencia (WWDC) spoločnosti Apple v roku 2024 bola pre technologické a kryptografické komunity kľúčovou udalosťou, na ktorej sa predstavilo množstvo funkcií umelej inteligencie. Výraznou tohtoročnou novinkou však bolo predstavenie softvéru Octane X, ktorý slúži na 3D navrhovanie, na novom iPade Pro. Týmto krokom sa do centra pozornosti dostala spoločnosť Render (RNDR), ktorá zdôraznila prepojenie AI, kryptomien a spotrebiteľských technológií.

Integrácia Octane X, poháňaná decentralizovaným výkonom GPU Render Network, upútala pozornosť nadšencov kryptomien aj vývojárov. Softvér ponúka možnosti počítačom generovaných obrazov (CGI) na hollywoodskej úrovni, čo je pre Render významný míľnik. Prezentuje svoju technológiu na jednej z najpopulárnejších platforiem spotrebnej elektroniky, čím potenciálne spôsobuje revolúciu v tvorbe digitálneho obsahu pre milióny používateľov spoločnosti Apple.

Decentralizovaná platforma Render Network na renderovanie GPU spája umelcov s vlastníkmi GPU, ktorí majú nevyužitú kapacitu. Tento model nielenže vytvára nový zdroj príjmov pre vlastníkov GPU, ale zároveň poskytuje umelcom cenovo dostupný a škálovateľný renderovací výkon. Strategická spolupráca medzi spoločnosťami Apple a Render Network potvrdzuje ich víziu a technológiu, čo naznačuje, že významný hráč, akým je spoločnosť Apple, uznáva hodnotu decentralizovaných renderovacích riešení.

Toto partnerstvo by mohlo výrazne rozšíriť používateľskú základňu spoločnosti Render a zvýšiť dopyt po jej službách, čo by v konečnom dôsledku zvýšilo hodnotu tokenu RNDR. Integrácia podporuje správu digitálnych práv novej generácie, umelú inteligenciu a virtuálne aktíva, ako sú napríklad nefungujúce tokeny (NFT).

Vo svojom vyhlásení počas keynote spoločnosti Apple Render Network zdôraznila masívny nárast renderovacieho výkonu na čipe M4 s prístupom k takmer neobmedzenému vysokovýkonnému decentralizovanému výpočtovému výkonu GPU prostredníctvom Octane X. Táto podpora zo strany spoločnosti Apple by mohla do siete prilákať novú vlnu vývojárov a tvorcov, čo pre Render znamená strategické víťazstvo.

Dôsledky tejto integrácie sú rozsiahle. Potvrdzuje pozíciu Renderu na trhu a naznačuje, že budúcnosť tvorby digitálneho obsahu bude výrazne ovplyvnená decentralizovanými technológiami. S rastom používateľskej základne a zvyšovaním dopytu po službách RNDR môžeme byť svedkami novej éry, v ktorej sa tvorba digitálneho obsahu zdemokratizuje, čo umožní väčšiemu počtu tvorcov vytvárať vysokokvalitné diela bez obmedzení tradičných riešení renderovania.

Na záver možno konštatovať, že konferencia WWDC 2024 spoločnosti Apple bola nielen prehliadkou technologického pokroku, ale aj dôkazom rastúceho významu umelej inteligencie a kryptomien v hlavných platformách. Spolupráca medzi spoločnosťami Apple a Render Network je krokom k budúcnosti, v ktorej technológie posilňujú postavenie tvorcov a stierajú hranice medzi digitálnym a fyzickým svetom. V priebehu ďalšieho vývoja bude zaujímavé sledovať, ako sa toto partnerstvo bude vyvíjať a aké nové možnosti sa vďaka nemu otvoria pre umelcov a vývojárov na celom svete.

Zdroj: Beincrypto

Príspevok Nový iPade Pro s „AI“ od Render Network je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie