Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nový Kaufland v Bytči je 80. predajňou, ktorú reťazec otvoril na Slovensku

Zelená strecha aj dažďová záhrada sú súčasťou novej predajne obchodného reťazca, kde od 30. mája môžu nakupovať obyvatelia Bytče. Pre Kaufland je to už 80. prevádzka na Slovensku.
Menej ako 1 min. min.

30.5.2024 (SITA.sk) – Zelená strecha aj dažďová záhrada sú súčasťou novej predajne obchodného reťazca, kde od 30. mája môžu nakupovať obyvatelia Bytče. Pre Kaufland je to už 80. prevádzka na Slovensku.

Od svojho vstupu na slovenský trh v roku 2000 obľúbený predajca potravín pravidelne rozširuje svoju obchodnú sieť a jeho najnovšia predajňa vyrástla v Bytči. Obyvateľom mesta aj blízkeho okolia ponúka pod jednou strechou široký sortiment kvalitného tovaru za výhodné ceny, počas celého roka rozmanitú ponuku čerstvého ovocia aj zeleniny, obľúbené privátne značky aj vysoký podiel slovenských výrobkov.

O pohodlie pri nákupoch sa stará nielen veľkorysá predajná plocha 2 652 metrov štvorcových, ale tiež rozľahlé parkovisko, kde okrem 200 parkovacích miest môžu spotrebitelia využiť aj nabíjačku pre elektromobily. Súčasťou moderného interiéru je infopult pre služby zákazníkom, samoobslužné pokladnice s možnosťou využívania K -scanov a tiež doplnkové služby v podobe kvetinárstva, lekárne či cukrárne.

Reťazec pri otvorení prvej predajne v novom meste pravidelne organizuje aktivity na podporu miestnej organizácie venujúcej sa deťom a rodinám. Preto aj od 30. mája do 1. júna 2024, čiže počas prvých troch dní od otvorenia, prispeje za každý nákup v hodnote minimálne 20 € sumou 1 € bytčianskemu Centru pre deti a rodiny, ktoré okrem športových a voľnočasových činností pre deti usporadúva aj zábavné rodinné podujatia. Venované finančné prostriedky využije centrum na realizáciu aktivít v roku 2024.

“Záleží nám na tom, aby kvalitné a čerstvé potraviny za výhodné ceny mohli nakupovať zákazníci vo všetkých regiónoch Slovenska a každou novou predajňou sa k nim dostávame bližšie. Odteraz si zo širokej ponuky nášho sortimentu budú môcť vyberať aj obyvatelia Bytče a okolia, preto veríme, že tu nájdu všetko čo potrebujú. Naša predajňa do mesta neprináša len veľký výber produktov, ale chce sa stať dobrým partnerom tunajšej komunity,” hovorí Sven Reinhard, generálny riaditeľ spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s. Najnovšia prevádzka obľúbeného predajcu potravín zároveň poskytuje aj nové pracovné príležitosti.

Pri plánovaní svojich predajní myslí Kaufland na ohľaduplnosť k životnému prostrediu. Štandardom sú zelené strechy, rekuperácia odpadového tepla priemyselného chladenia, aj fotovoltický systém na streche, ktorý dokáže vyrobiť až 20 % spotreby elektrickej energie potrebnej na prevádzku predajne. Plastová zámková dlažba v exteriéri vznikla z recyklovaných použitých PVC káblov a retenčné parkovisko vytvorené s pomocou drenážnej dlažby má schopnosť zadržiavať vodu. Zelené strechy na predajni aj na prístreškoch pre nákupné vozíky podporujú biodiverzitu rovnako ako dažďová záhrada, čím prispievajú ku krajšiemu vzhľadu okolia a poskytujú zákazníkom bytčianskej prevádzky príjemný zážitok z nakupovania.

Informačný servis

Viac k témam: Nová predajňa, PR
Zdroj: SITA.sk – Nový Kaufland v Bytči je 80. predajňou, ktorú reťazec otvoril na Slovensku © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie