Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nvidia jasný líder nárastu hodnoty ceny akcií

Nedávna štúdia spoločnosti Banking Methods poskytuje prehľad o výkonnosti akcií a kryptomien po ukončení pandémie COVID-19. Zistenia ukazujú, že akcie spoločnosti Nvidia, ako aj akcie z obranného sektora, prekonali Bitcoin v tomto období, čo naznačuje, že investori sa stále viac prikláňajú k tradičným akciám, ktoré ponúkajú vyšší výnos. Podľa štúdie dosiahla Nvidia 180% nárast ceny […]
Menej ako 1 min. min.

Nedávna štúdia spoločnosti Banking Methods poskytuje prehľad o výkonnosti akcií a kryptomien po ukončení pandémie COVID-19. Zistenia ukazujú, že akcie spoločnosti Nvidia, ako aj akcie z obranného sektora, prekonali Bitcoin v tomto období, čo naznačuje, že investori sa stále viac prikláňajú k tradičným akciám, ktoré ponúkajú vyšší výnos.

Podľa štúdie dosiahla Nvidia 180% nárast ceny akcií, čím sa stala lídrom medzi investíciami po COVID-19. Akcie Nvidia vzrástli z 293 dolárov v roku 2021 na 822 dolárov v roku 2024, čo odráža výraznú popularitu spoločnosti medzi investormi. Akcie spoločností z obranného sektora, ako sú BAE Systems a Meta (predtým Facebook), zaznamenali tiež významné zisky. BAE Systems zaznamenala nárast ceny akcií o 116,76%, zatiaľ čo Meta sa umiestnila na treťom mieste s nárastom o 49,50%.

Medzi ďalšie spoločnosti na zozname patria Microsoft, zlato, Northrop Grumman, Lockheed Martin a AeroVironment, ale ich výnosy boli v porovnaní s najlepšími akciami menej výrazné.

Bitcoin, často považovaný za lídra v oblasti kryptomien, zaznamenal v post-COVID ére relatívne skromný nárast hodnoty o 8,26%, čím sa umiestnil až na 11. mieste. Hoci Bitcoin prekonal niektoré altcoiny, ako sú Binance Coin (BNB), Solana (SOL) a Ethereum (ETH), nepodarilo sa mu dostať do top 10.

Tieto výsledky naznačujú, že akcie spoločností s technickým zameraním a z obranného sektora získali na popularite medzi investormi v období po COVID-19, zatiaľ čo kryptomeny, najmä Bitcoin, preukázali miernejší rast. Nedávny mierny pokles akcií Nvidia o viac ako 16% za posledný mesiac však vyvoláva otázky o udržateľnosti tejto trajektórie rastu v dlhodobom horizonte.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Nvidia jasný líder nárastu hodnoty ceny akcií je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie