Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

O tejto funkcii umývačky nikto nevie. Uľahčí vám to veľmi veľa

Pravdepodobne mnohí z vás budú súhlasiť, že umývačka riadu je v domácnosti mimoriadne užitočný spotrebič. Veď koho z nás baví umývať riad ručne. Existujú však niektoré patenty umývačky riadu, o ktorých vie len málo ľudí. Ukazuje sa, že na každú umývačku riadu môžeme uplatniť patent, ktorý uľahčuje jej používanie. Takto môžete zabudnúť na všetky nepríjemnosti […]
Menej ako 1 min. min.

Pravdepodobne mnohí z vás budú súhlasiť, že umývačka riadu je v domácnosti mimoriadne užitočný spotrebič. Veď koho z nás baví umývať riad ručne. Existujú však niektoré patenty umývačky riadu, o ktorých vie len málo ľudí.

Ukazuje sa, že na každú umývačku riadu môžeme uplatniť patent, ktorý uľahčuje jej používanie. Takto môžete zabudnúť na všetky nepríjemnosti spojené s umývaním riadu.

Najväčší problém s umývačkami riadu

Ak používate umývačku riadu, pravdepodobne poznáte jej najväčší problém. Zvyčajne je riad, ktorý vyberáte z umývačky, mokrý a predmety na hornej polici umývačky zaplavujú tie, ktoré sú pod ňou.

V podstate namiesto úspory času sa opäť stráca čas kvôli nutkaniu utierať mokrý riad. Treba povedať, že ide o zlú formu šetrenia času.

Našťastie existuje spôsob, ako sa tohto problému zbaviť, a nie, nemáme na mysli vyprázdnenie najprv spodnej časti umývačky, hoci aj to je určité krátkodobé riešenie.

Spôsob, ako dostať mokrý riad z umývačky riadu

Tento patent môžete jednoducho uplatniť takmer na každú umývačku riadu. Stačí si kúpiť savú, ale tenkú utierku z mäkkého materiálu.

Po skončení umývacieho cyklu opatrne otvorte dvierka a prevlečte cez ne uterák alebo dva. Približne po 20 minútach by mali uteráky absorbovať všetku vlhkosť.

Ako tento patent funguje?

Mokrý riad v umývačke riadu nie je vždy dôsledkom zvyškov vody po opláchnutí obsahu umývačky. Tým, že sa na umývanie riadu používa horúca voda, teplota v umývačke riadu rýchlo stúpa.

Pripomíname, že nemá dodatočnú funkciu odvádzania prebytočného tepla, takže teplý vzduch sa prirodzene zrazí na vašom riade, keď sa umývačka ochladí.

Použitím uterákového patentu síce predĺžite „cyklus“ umývania o ďalších 20 minút, ale môžete si byť istí, že nestratíte ďalších niekoľko minút sušením mokrého riadu. Jednoduché, však?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie