Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

O tomto použití vysačky ste určite nevedeli. Budete ľutovať, že ste ich vystrihli skôr

11.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Visačky na oblečení sú otravné kusy látky, ktoré účinne kazia pohodlie aj toho najpohodlnejšieho odevu. Často sa ich rozhodneme z trička vystrihnúť, čo je chyba. Majú skrytú funkciu, ktorá sa vám bude v živote hodiť. A čo znamenajú na štítkoch? Poďme to zistiť. Visačky na oblečení sú […]
Menej ako 1 min. min.

11.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Visačky na oblečení sú otravné kusy látky, ktoré účinne kazia pohodlie aj toho najpohodlnejšieho odevu. Často sa ich rozhodneme z trička vystrihnúť, čo je chyba. Majú skrytú funkciu, ktorá sa vám bude v živote hodiť. A čo znamenajú na štítkoch? Poďme to zistiť.

Visačky na oblečení sú otravné kusy látky, ktoré účinne kazia pohodlie aj toho najpohodlnejšieho odevu. Často sa ich rozhodneme z trička vystrihnúť, čo je chyba.
Foto: Súkromný archív

Hoci sa visačky často spájajú s nepríjemným poškriabaním a potrebou ich odstrihnutia, uľahčujú používanie a starostlivosť o oblečenie podľa odporúčaní výrobcu. Obsahujú dôležité informácie, ktoré nás ochránia pred príliš rýchlym znehodnotením materiálu a následne stratou peňazí. Ukazuje sa však, že majú jednu užitočnú vlastnosť, o ktorej ste možno nevedeli. Nezabudnite tento trik uplatniť na svoj šatník.

Čo je uvedené na etikete? Tieto informácie môžu byť pre vás užitočné

Okrem veľkosti, loga a značky obsahujú etikety odporúčania pre pranie, sušenie, žehlenie a ďalšie činnosti starostlivosti, ktoré pomáhajú udržať odev v dobrom stave. Ak ich budeme dodržiavať, výrazne ovplyvníme kvalitu odevu a predĺžime tak jeho životnosť. Uvedené sú materiály, z ktorých je odev vyrobený, čo je dôležité pre alergikov. Krajina výroby je dôležitá pre etických zákazníkov, preto je uvedená na etikete. Niektoré z nich uvádzajú certifikáty kvality alebo ekologické normy, čo môže byť pre uvedomelých spotrebiteľov veľkou výhodou. Ako sa ukazuje, tento malý kúsok materiálu je vizitkou výrobku a vďaka nemu máme o našom oblečení úplné informácie.

Mnohí z nás vešajú oblečenie na vešiaky namiesto toho, aby ho zložili do kociek na poličke. Tým sa vyhneme pokrčeniu látky a ľahšie ich nájdeme.
Foto: Súkromný archív

Musí mať oblečenie štítky? Môžete ich vystrihnúť, ale nerobte to

Mnohí z nás vešajú oblečenie na vešiaky namiesto toho, aby ho zložili do kociek na poličke. Tým sa vyhneme pokrčeniu látky a ľahšie ich nájdeme. Niekedy sa však stane, že sa košele zošmyknú a skončia na dne skrine. To nám rozhodne môže znepríjemniť život a prinútiť nás neočakávane žehliť alebo meniť oblečenie. Aby ste sa vyhli takýmto situáciám, používajte pri vešaní visačku.

Stačí ho nasadiť na hlavu vešiaka a jednoducho zavesiť košeľu alebo blúzku. Aj keby sa vám zošmykla, nespadne, ale bude visieť na háčiku. Ak ste z oblečenia odstrihli visačky, môžete použiť ďalší trik. Na obe ramená vešiaka navlečte niekoľko gumičiek. Tým zabezpečíte, že tričko sa nezošmykne a zostane na svojom mieste.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Visačka na odeve má ďalšiu funkciu. Málokto o nej vie, čo je škoda. Uľahčuje totiž život

Len nie sušička. Rifle suším pomocou uteráka. Takto sa vyhnem prekvapeniam

The post O tomto použití vysačky ste určite nevedeli. Budete ľutovať, že ste ich vystrihli skôr appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie