Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Obcování v ulicích měst: V Ústeckém kraji se během léta potýkají s pikantním problémem

Horké letní počasí v kombinaci s alkoholem stojí podle ústecké policie za množícími se případy veřejně souložících obyvatel v kraji. „To, co by si měli nechat na doma, tak realizují rovnou na ulici,“ popsala mravní úpadek na Ústecku policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. ČTĚTE DÁLE: Muž ohrožoval okolí se sekerou v ruce. Policisté ho při zákroku postřelili […]
Menej ako 1 min. min.

Horké letní počasí v kombinaci s alkoholem stojí podle ústecké policie za množícími se případy veřejně souložících obyvatel v kraji. „To, co by si měli nechat na doma, tak realizují rovnou na ulici,“ popsala mravní úpadek na Ústecku policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

ČTĚTE DÁLE: Muž ohrožoval okolí se sekerou v ruce. Policisté ho při zákroku postřelili

V nedávné době byly například obyvateli jednoho ústeckého sídliště zaznamenány chvíle letní romantiky v křoví vedle frekventovaného nadchodu. Ze záběrů je zřejmé, že souložnice ležela s rukama za hlavou a její partner ji obšťastňoval shora.

Obdobný případ prošetřují muži zákona i v Litvínově. Dvojice se oddávala milostným hrátkám v zámeckém parku před zraky přítomné veřejnosti. „Sexuálním praktikám přihlíželi lidé na přilehlých lavičkách, ale i procházející matka s dítětem,“ přiblížil incident policejní mluvčí Václav Krieger. Dvojici nyní hrozí trestní postih. „43letá žena a 48letý muž převzali sdělení podezření za spáchání přečinu výtržnictví,“ dodal Krieger.

Exhibicionistické kratochvíle rozdělují i oslovené respondenty. „Nepřípustné. Nelíbí se mi to,“ odpověděl pohoršeně oslovený obyvatel Ústeckého kraje. Našli se ovšem i smířlivější hlasy. „Úplně v pohodě, nemám s tím problém. Jsme mladí, tak si musíme někdy užít,“ odpověděla na dotaz reportéra CNN Prima NEWS žena na parkovišti. „Já už jsem na to starý, takže my už do parku nechodíme,“ konstatoval jeden z postarších obyvatel kraje.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dabér o Brendě z Beverly Hills. K áčkovým rolím se nedostala, kdo ze seriálu prorazil?

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie