Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Objavila sa v kostýme promiskuitnej mníšky a všetko sa to začalo. Katolíci v ošiali. „Hnusné“

10.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Andrea Raffin). Všetko nasvedčuje tomu, že Rihanna sa vráti na scénu s ofinou. Nedávno hviezda poskytla rozhovor, ktorý sa nazýval „priznanie“. Rozhovor bol obohatený o fotenie, ktoré vyvolalo búrku. Rihanna sa objavila v outfite mníšky a tento fakt katolícku online komunitu neoslovil. Rihanna v outfite mníšky rozvírila internet.Foto: shutterstock/Andrea […]
Menej ako 1 min. min.

10.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Andrea Raffin).

Všetko nasvedčuje tomu, že Rihanna sa vráti na scénu s ofinou. Nedávno hviezda poskytla rozhovor, ktorý sa nazýval „priznanie“. Rozhovor bol obohatený o fotenie, ktoré vyvolalo búrku. Rihanna sa objavila v outfite mníšky a tento fakt katolícku online komunitu neoslovil.

Rihanna v outfite mníšky rozvírila internet.
Foto: shutterstock/Andrea Raffin

Rihanna je svetoznáma umelkyňa s obrovskými úspechmi. Speváčka predala po celom svete viac ako 250 miliónov nahrávok, čím sa stala – po Madonne – druhou najpredávanejšou umelkyňou všetkých čias. Hviezda z Barbadosu v posledných rokoch pozastavila kariéru, aby sa mohla venovať materstvu. Spolu s rapperom ASAP Rockym vychovávajú dve deti.

Nedávno však Rihanna urobila výnimku a predviedla dvojhodinový koncert na súkromnej párty, ktorú organizoval miliardár Mukesh Ambani, indický podnikateľ. Podnikateľ ho strávil pri príležitosti svadby svojho syna. Podľa medializovaných informácií mohla Rihanna za tento výkon zarobiť takmer 6,3 milióna dolárov.

Všetko však nasvedčuje tomu, že Rihannu s najväčšou pravdepodobnosťou čoskoro opäť uvidíme na pódiu. Už v októbri 2023 sa hovorilo, že umelkyňa už plánovala turné. Britský denník „The Mirror“ informoval, že bude naplánované na sezónu 2024/2025.

POZRITE TIEŽ AJ: Indický miliardár usporiadal predsvadobnú párty. Pozval 50 000 ľudí

Rihanna v outfite mníšky rozvírila internet

Tesne pred súkromným koncertom umelkyňa poskytla rozhovor novinárke z „Interview Magazine“, ktorá predtým pracovala ako jej stylistka. Rozhovor bol obohatený o fotenie s hviezdou, ktorá sa objaví na titulke magazínu. Rozhovor mal názov: „Rihanna pripravená na spoveď.“ Práve táto fotografická relácia rozzúrila katolícku komunitu online. Rihanna pózuje v habite mníšky a odhaľuje svoje telo. Celok dopĺňa výrazný make-up a intenzívny červený rúž.

Pod fotografiami a videom zverejnenými na sociálnych sieťach sa strhla búrlivá diskusia. Zástupcovia katolíckej komunity na internete začali hviezdu obviňovať z „zosmiešňovania náboženstva“ a tvrdiť, že styling je „dehumanizujúci“. Niektorí fanúšikovia uviedli, že spevák prejavil „neúctu ku katolíkom“ – čítame na Mirror.co.uk.

„Som unavený zo všetkých týchto bezbožných fotiek,“ napísal jeden z komentujúcich. Ďalší dodal, že „miluje Rihannu“, ale „nikdy nepochopí posadnutosť sexualizáciou náboženských vystúpení“. „Nie je to rúhanie?“ – spýtal sa iný používateľ internetu.

„Neustále sa vysmievať kresťanstvu je dehumanizujúce a ponižujúce“

„Toto je proste hnus, nie som ani kresťan, ani katolík a mám pocit, že je to len neúcta a nevkus“

„Toto je hrozné“

„Prečo je kresťanstvo jediným náboženstvom, ktoré je tak zosmiešňované?“

„Bábka démonov“

„Žiadne náboženstvo by sa nemalo zosmiešňovať“

– čítame v zostávajúcich komentároch.

Mnohí fanúšikovia však umelkyňu bránia.

„Komentáre sú jednoducho zábavné,“ píše jeden fanúšik. „Náboženstvo je zodpovedné za masaker mnohých ľudí, ale ak niečo vyzerá trochu ako oblečenie mníšky, je to urážlivé?“ – dodáva. „Keď sa všetci na Halloween prezlečiete za kňazov alebo mníšky, ako to nazvete?“ – všimol si ďalší. „Ľudia, sú to len šaty! Šaty z vás nerobia svätých ani nesvätých…“ – čítame v ďalšom zázname.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Lopez zachraňuje svoju kariéru? Ukázala „bežnú“ fotku

Shakira zverejnila krátke video a začalo to. Používatelia internetu sú nahnevaní. „Aká nerozvážnosť“

The post Objavila sa v kostýme promiskuitnej mníšky a všetko sa to začalo. Katolíci v ošiali. „Hnusné“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie