Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Obrovské štěstí ženy z USA: V loterii uspěla dvakrát během 10 týdnů, vyhrála desítky milionů

Státní loterie Massachusetts tento týden oznámila, že se Christine Wilsonová z Attleboro stala vítězkou jackpotu ve výši jednoho milionu dolarů (23,2 milionu korun). Pozoruhodné ale je, že jde o její druhou výhru během deseti týdnů, informuje web Sky News. MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Čech trefil pohádkový jackpot. Vsadil náhodným tipem, vyhrál 130 milionů korun První ve stejné […]
Menej ako 1 min. min.

Státní loterie Massachusetts tento týden oznámila, že se Christine Wilsonová z Attleboro stala vítězkou jackpotu ve výši jednoho milionu dolarů (23,2 milionu korun). Pozoruhodné ale je, že jde o její druhou výhru během deseti týdnů, informuje web Sky News.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Čech trefil pohádkový jackpot. Vsadil náhodným tipem, vyhrál 130 milionů korun

První ve stejné výši totiž získala 23. února ve hře Lifetime Millions poté, co si v obchodě Dubs’s Discount Liquors v Mansfieldu koupila los za 50 dolarů (zhruba tisíc korun, pozn. red.). Tehdy si prý vybrala výhru ve formě jednorázové platby 650 tisíc dolarů před zdaněním a další část peněz použila na nákup vozu SUV.

Její druhá výhra vzešla ze hry 100X Cash poté, co si koupila los v hodnotě 10 dolarů (232 korun), který si zakoupila v prodejně Family Food Mart v Mansfieldu.

Tento obchod údajně za prodej losu obdrží bonus ve výši 10 tisíc dolarů (232 tisíc korun). Wilsonová uvedla, že svou druhou výhru plánuje vložit do úspor.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost. Účast na hazardních hrách je zákonem zakázána osobám mladším 18 let.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Věřím akciím a bitcoinu, svěřil se v Byznysu zápasník Škvor. Popsal finanční poměry v MMA

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie