Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Obvinenému, ktorý sa vyhrážal predsedovi Nitrianskeho kraja Becíkovi, nariadili dohľad

Obvinenému, ktorý sa vyhrážal predsedovi Nitrianskeho samosprávneho kraja Branislavovi Becíkovi (Hlas-SD) zastrelením, nariadil súd dohľad probačného a mediačného úradníka. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytla hovorkyňa nitrianskeho krajského súdu Lena Kiradžiev. Obvinenému súd uložil napríklad aj zákaz vycestovať do zahraničia alebo piť alkohol. “Súd konštatoval dôvodnosť preventívnej väzby, avšak dospel k záveru, že v danom […]
Menej ako 1 min. min.

Obvinenému, ktorý sa vyhrážal predsedovi Nitrianskeho samosprávneho kraja Branislavovi Becíkovi (Hlas-SD) zastrelením, nariadil súd dohľad probačného a mediačného úradníka.

Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytla hovorkyňa nitrianskeho krajského súdu Lena Kiradžiev. Obvinenému súd uložil napríklad aj zákaz vycestovať do zahraničia alebo piť alkohol.

“Súd konštatoval dôvodnosť preventívnej väzby, avšak dospel k záveru, že v danom prípade by na ochranu spoločnosti a zabránenie obvinenému v pokračovaní trestnej činnosti pripadalo do úvahy nahradenie väzby dohľadom probačného a mediačného úradníka za súčasného uloženia primeraných obmedzení a povinností,” uviedla hovorkyňa.

Lídrovi kandidátky Hlasu do eurovolieb Becíkovi sa vyhrážajú zastrelením, podal trestné oznámenie

Priblížila, že súd obvinenému uložil aj zákaz vycestovať do zahraničia, povinnosť pravidelne sa dostaviť k probačnému a mediačnému úradníkovi, zákaz styku s poškodeným a úmyselne sa k nemu priblížiť na vzdialenosť menšiu ako päť metrov, zákaz kontaktu s poškodeným v akejkoľvek forme a zákaz zdržiavať sa v blízkosti obydlia poškodeného.

“Zároveň uložil obvinenému zákaz požívať alkoholické nápoje,” dodala.

Becík podal trestné oznámenie, ktorého dôvodom boli vyhrážky zastrelením. Predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja je zároveň poslancom Národnej rady a lídrom kandidátky strany Hlas-SD do eurovolieb.

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie