Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Očakáva sa prudký nárast BTC a ETH. Investori sledujú tento nový token

PR článok Rollblock. Trh s kryptomenami pokračuje vo svojej divokej, ale fascinujúcej ceste, očakáva sa, že top kryptomeny ako Ethereum a Bitcoin zaznamenajú veľký nárast, ktorý priláka nových aj skúsených investorov. Uprostred tohto očakávania sa nachádza Rollblock, menej známy konkurent, ktorý si získava obrovský záujem ľudí z vnútra kryptopriestoru. Podľa odborníkov sa očakáva, že Rollblock v […]
Menej ako 1 min. min.

PR článok Rollblock. Trh s kryptomenami pokračuje vo svojej divokej, ale fascinujúcej ceste, očakáva sa, že top kryptomeny ako Ethereum a Bitcoin zaznamenajú veľký nárast, ktorý priláka nových aj skúsených investorov. Uprostred tohto očakávania sa nachádza Rollblock, menej známy konkurent, ktorý si získava obrovský záujem ľudí z vnútra kryptopriestoru. Podľa odborníkov sa očakáva, že Rollblock v najbližších mesiacoch dosiahne hranicu 1 USD. Poďme sa dozvedieť prečo.

Rollblock (RBLK) sa radí medzi najlepšie kryptomeny na trhu

Tretia fáza predpredaja Rollblocku sa už rýchlo vypredáva a naberá na obrátkach, vďaka čomu sa celková vyzbieraná suma projektu zvýšila na viac ako 750 000 USD a predpokladá sa, že v júni prekročí 1 milión USD. Keďže natívny token RBLK, ktorého cena po dosiahnutí tretej fázy predpredaja vzrástla o 40 %, vykazuje veľký investičný potenciál, investori sa začínajú hrnúť.

Jedinečnou črtou ekosystému Rollblock, ktorá ho odlišuje od niektorých populárnych najlepších kryptomien známych na kryptografickom trhu a v priestore GambleFi, je štruktúra podielu na výnosoch. Rollblock navyše odkupuje tokeny RBLK z otvoreného trhu až do výšky 30 % svojich týždenných príjmov.

Polovica týchto tokenov sa spáli, čím sa zníži celková ponuka tokenov, zatiaľ čo druhá polovica je vyhradená na odmeny za stávkovanie, čo masívne zvyšuje potenciálnu návratnosť investícií pre držiteľov RBLK.

Rollblock tiež sľubuje otvorené a bezpečné prostredie pre hry vďaka integrácii technológie blockchain a svojho protokolu GambleFi. Okrem jedinečného modelu podielu na výnosoch je ďalšou vlastnosťou, ktorou sa Rollblock odlišuje od konkurencie, aj to, že pri registrácii na platforme nie je potrebný žiadny KYC. V dôsledku toho je token GambleFi pripravený postaviť sa ostatným známym najlepším kryptomenám a uplatniť svoje nároky v oblasti hier v hodnote 450 miliárd dolárov ročne.

Okrem toho podpora až 20 kryptomien zo strany Rollblocku ukazuje, ako veľmi sa snaží rozširovať svoju používateľskú základňu. Natívny token RBLK sa rýchlo vyšvihol do tretej fázy predpredaja, kde sa momentálne obchoduje za 0,014 USD. Analytici predpovedajú, že Rollblock dosiahne tento rok vysokú hodnotu, pričom po ukončení predpredaja sa jeho hodnota zvýši o 1 000 %.

Analýza grafu ceny Bitcoinu

Podľa správy on-chain analytika Kaiko naznačujú nedávne pohyby ceny Bitcoinu výrazný pokles volatility a novonadobudnutú stabilitu na trhu s kryptomenami. Graf ceny Bitcoinu odhalil, že hodnota mince nedávno v súvislosti s makroekonomickými správami z USA nakrátko vzrástla, pričom podľa referenčného kurzu Kaiko BTC Benchmark vzrástla zo 66 000 USD na takmer 70 000 USD, než sa vyrovnala pod 67 000 USD.

Aj po 3 % poklese ceny Bitcoinu v poslednom mesiaci a intenzívnom predaji na burzách zostáva 60-dňová historická volatilita Bitcoinu od začiatku roka 2023 nepretržite pod 50 %. V porovnaní so správaním pozorovaným v roku 2022, keď volatilita často presahovala 100 %, to predstavuje výraznú zmenu.

Analýza grafu ceny Etherea

Po krátkom období konsolidácie a korekcie sa cena Etherea usadila vo významnej a definitívnej oblasti podpory s možnosťou býčieho obratu. Napriek tomu však pravdepodobne dôjde k trhovej kaskáde, ak sa predajcom Etherea nepodarí tento pivot udržať. Pri bližšom pohľade na denný graf ceny Etherea je zrejmé, že Ethereum sa dostalo z krátkej fázy konsolidačnej korekcie a teraz sa nachádza v oblasti kritického supportu.

Toto cenové pásmo sa rozprestiera na Fibonacciho úrovniach 0,5 (3421 USD) a 0,618 (3289 USD) a korešponduje so silnou podporou 100-dňového kĺzavého priemeru (3412 USD). Na tomto kľúčovom cenovom bode Etherea sa očakáva boj medzi kupujúcimi a predávajúcimi, čo by mohlo viesť k zvýšenej volatilite trhu a možným likvidáciám. Výsledok bude pravdepodobne diktovať budúce smerovanie Etherea.

Zhrnutie

Rollblock sa rýchlo stáva hlavným konkurentom na trhu kryptomien, keďže Bitcoin a Ethereum sa pripravujú na výrazný nárast cien, ktorý priláka skúsených aj nových investorov. Rollblock sa stáva čoraz populárnejším, o čom svedčí aj jeho vynikajúci výkon v predpredaji, ktorý vyniesol viac ako 750 000 USD a predpokladá sa, že čoskoro prekročí 1 milión USD.

Rollblock má na trhu GambleFi dobrú pozíciu vďaka svojej charakteristickej štruktúre podielu na výnosoch, oddanosti transparentnosti blockchainu a integrácii DeFi. Vďaka značným výnosom pre skorých investorov mechanizmy vypaľovania a stávkovania ďalej zvyšujú príťažlivosť tokenu RBLK. Analytici sú ohľadom budúcnosti Rollblocku optimistickí a považujú ho za jednu z najlepších kryptomien na trhu.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Očakáva sa prudký nárast BTC a ETH. Investori sledujú tento nový token appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie