Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Očakávajte masívny pohyb: Bitcoin presne kopíruje predošlé cykly

Bitcoin stojí na prahu nového rastúceho trendu, ktorý by mohol spôsobiť vzostup na 6-cifernú sumu prvýkrát v histórii. Z dlhodobého hľadiska je podľa údajov zo siete len otázkou času, kedy sa začne ďalšie obdobie ziskov. Sentiment na trhu sa obracia a zdá sa, že aj zvyšok trhu nasleduje najväčšiu kryptomenu na svete. V tomto článku […]
Menej ako 1 min. min.

Bitcoin stojí na prahu nového rastúceho trendu, ktorý by mohol spôsobiť vzostup na 6-cifernú sumu prvýkrát v histórii. Z dlhodobého hľadiska je podľa údajov zo siete len otázkou času, kedy sa začne ďalšie obdobie ziskov. Sentiment na trhu sa obracia a zdá sa, že aj zvyšok trhu nasleduje najväčšiu kryptomenu na svete.

V tomto článku sa pozrieme na súčasnú on-chain analýzu podľa analytickej spoločnosti Glassnode. Zameriame sa na porovnanie cenovej výkonnosti v tomto cykle a predošlých cykloch, na základe ktorých následne vieme predpovedať budúce pohyby.

Bitcoinové cykly sú opakujúce sa fázy na trhu s Bitcoinom, ktoré sa vyznačujú striedaním období rastu a poklesu. Tieto cykly sú zvyčajne spojené s halvingom, ktorý sa opakuje každé 4 roky. Vďaka halvingu sa bloková odmena znižuje na polovicu a do obehu sa dostáva menej mincí, vďaka čomu následne cena Bitcoinu rastie.

97%

Zarábaj aj ty na raste kryptomien.

Začni ich nakupovať na Binance a získaj 100 dolárový vstupný bonus.

Sponzorovaný obsah

The post Očakávajte masívny pohyb: Bitcoin presne kopíruje predošlé cykly appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie