Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Očakávané rozhodnutie? Markíza sťahuje z programu diskusnú reláciu, ktorú bojkotujú vládni politici!

www.slovanskenoviny.sk/rss Očakávané rozhodnutie? Komerčná televízia Markíza sa rozhodla predčasne stiahnuť z programu politickú diskusnú reláciu Na Telo. Hoci ju mala vysielať až do konca júna, teraz oznamuje zmeny, na základe ktorých plánujú skončiť už o dva týždne. Očakávané rozhodnutie? „Vzhľadom na objektívne dramaturgické výzvy v posledných týždňoch a s tým súvisiacu potrebu zabezpečiť názorovú pluralitu […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Očakávané rozhodnutie? Komerčná televízia Markíza sa rozhodla predčasne stiahnuť z programu politickú diskusnú reláciu Na Telo.

Hoci ju mala vysielať až do konca júna, teraz oznamuje zmeny, na základe ktorých plánujú skončiť už o dva týždne.

Očakávané rozhodnutie?

„Vzhľadom na objektívne dramaturgické výzvy v posledných týždňoch a s tým súvisiacu potrebu zabezpečiť názorovú pluralitu budú tieto dve relácie pred voľbami do Európskeho parlamentu, ktoré sa uskutočnia v sobotu 8. júna 2024, poslednými v jarnej časti našej programovej štruktúry,“ oznámila televízia.

Bojkot relácie vládnymi politikmi

Politickú reláciu Na Telo v posledných týždňoch aktívne bojkotovali vládni politici, práve pre to, že predstavitelia vlády sú a boli presvedčení, že diskusné relácie v tejto televízii nie sú vedené objektívne.

ereport.sk

Príspevok Očakávané rozhodnutie? Markíza sťahuje z programu diskusnú reláciu, ktorú bojkotujú vládni politici! je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie