Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Ochutnávka umenia v Spišskej Belej: Učitelia ZŠ Ladislava Mednyánszkeho predviedli svoje umelecké talenty

Ešte stále cítime vibrácie včerajšieho popoludnia, kedy učitelia Základnej umeleckej školy Ladislava Mednyánszkeho v Spišskej Belej predstavili svoje umelecké talenty. Pestrofarebný výber čísel priniesol do sály rôzne žánre skladieb, ktoré oslovili srdcia divákov, či už svojou blízkosťou alebo novosťou. Učitelia sa predviedli najmä prostredníctvom hry na hudobných nástrojoch, no zaujímavosťou bolo aj množstvo spievaných skladieb […]
Menej ako 1 min. min.

Ešte stále cítime vibrácie včerajšieho popoludnia, kedy učitelia Základnej umeleckej školy Ladislava Mednyánszkeho v Spišskej Belej predstavili svoje umelecké talenty.

Pestrofarebný výber čísel priniesol do sály rôzne žánre skladieb, ktoré oslovili srdcia divákov, či už svojou blízkosťou alebo novosťou. Učitelia sa predviedli najmä prostredníctvom hry na hudobných nástrojoch, no zaujímavosťou bolo aj množstvo spievaných skladieb v podaní sólistov, duetov či ansámblu.

Ako informuje mesto Spišská Belá, do celkového konceptu podujatia sa zapojili aj učiteľky výtvarného odboru so svojou autorskou tvorbou, ktorá bola vystavená počas celého programu. Tento zážitok bol pre všetkých prítomných nie len hudobnou lahôdkou, ale aj vizuálnym potešením.

Myšlienkou tohtoročného učiteľského koncertu bolo zdôrazniť spoločnú tvorbu, vzájomný rešpekt a neustále zdokonalovanie sa. Učitelia sa tak nielen predstavili svojim žiakom a ich rodinám v novom svetle, ale ukázali aj svoju schopnosť spolupracovať a tvoriť jednotný a harmonický celok.

Účasť všetkých zúčastnených bola ohromným povzbudením a odmenou pre organizátorov za ich prácu a oddanosť umeniu. Ich láskavo pripravený program vzbudil nadšenie a inšpiráciu u všetkých prítomných. Tešíme sa, že atmosféra tohto výnimočného hudobného špéktaklu bude ešte dlho odznievať v mysliach a srdciach divákov, čím sa naplní cieľ, ktorý organizátori s láskou pripravili pre svoje publikum.

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie