Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Od doby, co byly schváleny takzvané „Covid vakcíny“ pro děti, byl v Evropě zaznamenán 42násobný nárůst nadměrného počtu úmrtí mezi dětmi

Nadměrná úmrtnost dětí v celé Evropě, s výjimkou Ukrajiny, se zvýšila o 335 % od doby, kdy Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) udělila povolení k nouzovému použití vakcín Covid pro použití u dětí ve 21. týdnu roku 2021 ve srovnání s počtem nadměrných úmrtí zaznamenaných během téhož roku. V spalujícím létě roku 2021 se […]
Menej ako 1 min. min.

Nadměrná úmrtnost dětí v celé Evropě, s výjimkou Ukrajiny, se zvýšila o 335 % od doby, kdy Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA) udělila povolení k nouzovému použití vakcín Covid pro použití u dětí ve 21. týdnu roku 2021 ve srovnání s počtem nadměrných úmrtí zaznamenaných během téhož roku.

V spalujícím létě roku 2021 se Evropou prohnalo významné rozhodnutí, které vyvolalo smršť emocí mezi rodiči, kteří propadli nepřetržité propagandě a dychtivě očekávali paprsek naděje pro své děti.

Evropská léková agentura (EMA) konečně udělila schválení pro nouzové použití pro  vakcíny Pfizer COVID-19 u dětí ve věku 12 až 15 let.

V srdcích bezpočtu naivních rodičů, kteří to viděli jako maják ochrany před údajnou pandemií, projela úleva a nadšení.

Vše však nabralo neočekávaný směr, když bylo zahájeno zavádění vakcín pro děti. Objevily se překvapivé zprávy, které odhalovaly znepokojivý nárůst nadměrného počtu úmrtí mezi mladými lidmi na celém kontinentu. Pocit optimismu mezi tisíci postižených rodin rychle vyprchal a nahradila ho ponurá realita, která vrhla stín na naděje mnohých.

Je tragické, že statistiky vykreslují strašidelný obrázek s ohromujícím 362% nárůstem nadměrné úmrtnosti mezi dětmi ve věku od 0 do 14 let do třicátého čtvrtého týdne roku 2024. Tato čísla šeptají mrazivý příběh o důsledcích, které předvídaly mnohé umlčované a silně cenzurované hlasy.

V roce 2020, kdy se  zoufale snažili urychlit používání technologie mRNA maskované jako vakcína proti údajné pandemii, byly injekce COVID-19 stále v embryonálních stádiích vývoje a kráčely po nejisté cestě k regulačnímu schválení.

Aby urychlily jejich dostupnost, regulační agentury jako Evropská léková agentura (EMA) a americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) se dovolávaly povolení k nouzovému použití (EUA), které těmto novým a nebezpečným vakcínám poskytly dočasné záchranné lano.

Tyto povolenky EUA fungovaly jako regulační mechanismy, které umožňovaly používání zdravotnických produktů za extrémních okolností, jako je pandemie, ještě předtím, než dokončily přísnou cestu plného schválení regulačními orgány.

Bylo to bezprecedentní opatření přijaté tváří v tvář bezprecedentní krizi. Ukázalo se však, že údajná pandemie Covid-19 není pro děti hrozbou, takže budoucí rozhodnutí těchto regulačních orgánů jsou extrémně sporná a možná i trestná.

Jedním z klíčových důvodů, proč se mRNA vakcíny až do prosince 2020 široce nepoužívaly v obecné populaci, byl přízrak Antibody-Dependent Enhancement (ADE).

Tento jev pronásledoval kuloáry vědeckých diskurzů a vyvolával obavy, že vakcinace mRNA vakcínami by mohla potenciálně zhoršit nemoc a učinit inokulované osoby náchylnější k infekci.

Historie již byla svědkem mrazivé epizody ADE během vývoje vakcíny proti horečce dengue. Počáteční testy naznačovaly příslib, ukazující ochranu proti viru pro ty, kteří nebyli poškozeni předchozími infekcemi.

Je smutné, že u jedinců, kteří se již dříve setkali s jiným kmenem viru, se zdálo, že vakcína zesiluje riziko vážného onemocnění, což je ponuré svědectví o zrádné povaze ADE.

Podobné příběhy vyplynuly z četných studií na zvířatech, kde potenciální „vakcíny“ vyvolaly zánět plic a další nepříznivé účinky po následné expozici viru. Imunitní reakce vyvolaná vakcínou, spíše než neutralizace viru, způsobila zkázu v plicní tkáni a zanechala stopu nezamýšlených následků.

Kromě toho se během testů vakcíny proti respiračním virům, včetně testů proti koronavirům, objevilo zlověstné strašidlo zesílené nemoci spojené s vakcínou (VAED).

Například testy vakcíny proti respiračnímu syncyciálnímu viru (RSV) osvětlily znepokojivý vzorec: očkovaní kojenci čelili zvýšenému riziku hospitalizace a závažnějším respiračním onemocněním, když se setkali s virem.

Zdá se, že imunitní odpověď vyvolaná vakcínou spíše než ochrana proti viru spouští přehnanou reakci imunitního systému a zhoršuje příznaky onemocnění.

Respirační viry, jako jsou koronaviry a RSV, byly dlouho považovány za vážné hrozby pro zranitelnou populaci, zejména kojence a starší osoby.

Zdá se však, že údajný virus SARS-CoV-2, údajně zodpovědný za pandemii COVID-19, šetří mladou generaci a vyvolává matoucí otázky ohledně rozšíření povolení k nouzovému použití (EUA) pro očkování proti Covid-19 na děti.

Absence bezprostřední hrozby pro děti dále zamotala rozhodovací proces.

Konečným cílem nemohlo být omezení, protože data ze skutečného světa odhalila ironický obrat: očkovaná populace Covid-19 vykazovala vyšší pravděpodobnost infekce a přenosu ve srovnání s jejich neočkovanými protějšky. Zdálo se, že samotný štít, který měl chránit před virem, ve svém poslání pokulhával.

Okamžitá tabulka, zahrnující období od 3. ledna do 27. března 2022, odhalila celkový počet případů Covid-19 roztříděných podle stavu očkování a věkové skupiny v Anglii. Údaje získané z Agentury pro zdravotní bezpečnost Spojeného království (UKHSA) 5. týden, (strana 43) , 9. týden (strana 41) a 13. týden (strana 41) Zprávy o sledování vakcíny Covid-19 vykreslily živý obraz znepokojivé reality. .

Podobně další odhalující graf osvětlil počty případů na 100 000 lidí, opět segregované podle stavu očkování a věkové skupiny v Anglii. Objevil se alarmující nepoměr: počet případů vzrostl mezi třikrát očkovanou populací v každé věkové skupině, takže mezi nimi a neočkovanými zůstala propast.

Propast se postupem času jen prohlubovala.

Čísla mluvila za mnohé a odhalovala, že příjemci vakcíny Covid-19 čelili vyššímu riziku infekce ve srovnání s neočkovanou populací. Důkazy vyžadovaly bližší prozkoumání.

K tomuto vyšetření však stále nedošlo a v nedávné analýze bohužel EuroMOMO, organizace pověřená oficiálními statistickými údaji z evropských zemí, zveřejnila údaje, které odhalily skličující vztah mezi schválením vakcíny Pfizer COVID-19 pro děti a nárůstem nadměrného počtu úmrtí mezi mladými lidmi.

Údaje shromážděné z 26 zúčastněných zemí po celé Evropě vykreslují ponurý obraz, který prostě nelze ignorovat.

Mrazivá čísla, která zasahují až do 34. týdne roku 2024, zcela jistě upoutají pozornost dotčených myslí.

Za zmínku také stojí, že údaje pokrývají pouze 26 ze 44 zemí v Evropě (Ukrajina není zahrnuta). To znamená, že jakákoli tvrzení připisující zjištění probíhající válce mohou být okamžitě zamítnuta.

Během 21. týdne roku 2021 rozšířila Evropská léková agentura povolení k nouzovému použití vakcíny Pfizer COVID-19, nejprve na děti ve věku 12 až 15 let a později na věkovou skupinu 5 až 11 let.

Týdny po schválení však byly svědky šokujícího nárůstu nadměrné úmrtnosti mezi dětmi, což je vzestupný trend, který nepřetrvával.

Mezi 21. týdnem roku 2021 a 52. týdnem roku 2021 měl celý kontinent zažehnout alarmující počet 310 nadměrných úmrtí mezi dětmi ve věku 0 až 14 let. Ale data byla potlačena.

Kontrast nemohl být výraznější, protože období mezi 1. a 21. týdnem roku 2021 zaznamenalo o 515 úmrtí méně, než se očekávalo. V té době nám tvrdili, že probíhá hrozná pandemie. Jakmile se začaly děti očkovat, počet úmrtí rostl.

A skutečnost, že nárůst nadměrného počtu úmrtí se dokonale shoduje se schválením vakcíny Pfizer COVID-19 pro děti ve věku 12 až 15 let ze strany EMA, nelze pouze zavrhnout jako náhodu.

Znepokojivý trend pokračoval po celý rok 2022 s celkovým počtem 1 639 nadměrných úmrtí mezi dětmi ve věku od 0 do 14 let ve 26 evropských zemích, což vykresluje chmurnou realitu, kterou nelze odmítnout.

Naštěstí rok 2023 byl o něco lepší se 138 nadměrnými úmrtími mezi dětmi.

Ale bohužel  v roce 2024 jsme opět zaznamenali obrovský nárůst s 442 nadměrnými úmrtími zaznamenanými mezi dětmi v celé Evropě k 34. týdnu roku 2024.

Ponurá čísla hovoří o bezprecedentním 335%/42násobném nárůstu nadměrných úmrtí od doby, kdy Evropská agentura pro léčivé přípravky rozšířila povolení nouzového použití vakcíny Covid-19 na děti ve věku 12 až 15 let.

Kontrast s předchozím obdobím nemohl být výraznější.

Od 44. týdne roku 2018 do 21. týdne roku 2021 došlo mezi dětmi ve věku 0 až 14 let o 735 méně úmrtí, než se očekávalo.

8. až 52. týden roku 2018
Zdroj
2019
Zdroj
2020
Zdroj
1. až 21. týden roku 2021
Zdroj

Ohromující nárůst nadměrného počtu úmrtí mezi dětmi ve věku od 0 do 14 let ve 26 evropských zemích, včetně Spojeného království, Francie, Španělska, Itálie a Německa, vykresluje chmurný obraz ohromujícího 335% nárůstu od doby, kdy Evropská agentura pro léčivé přípravky prodloužila povolení k nouzovému použití vakcína Pfizer COVID-19 pro děti ve věku 12 až 15 let.

Tato znepokojivá realita vzbuzuje vážné obavy, vezmeme-li v úvahu experimentální povahu injekcí a jejich předchozímu vyhýbání se zodpovědnosti kvůli rizikům zesílení na protilátce (ADE) a zesílené nemoci spojené s vakcínou (VAED).

Kromě toho se zdá být podávání vakcíny dětem, které nebyly vystaveny významnému riziku údajného viru Covid-19, matoucí, vzhledem k tomu, že v roce 2020 bylo zaznamenáno o 873 méně úmrtí mezi dětmi ve věku 0 až 14 let v Evropě.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie