Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Oddnes sa predávajú lístky na zápas roka s AS Rím

Už tento piatok sa začnú predávať lístky na slávnostné otvorenie Košickej futbalovej arény. To už o necelý mesiac 22. júla obstará domáci FC Košice a šiesty tím talianskej Serie A a semifinalista tohtoročnej Európskej ligy AS Rím. Lístky si bude možné zakúpiť na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/fc-kosice-as-rim-2024-07-22-19-30/. Fanúšikovia špičkového futbalu budú mať jedinečnú príležitosť vidieť na vlastné oči atraktívny futbal a zažiť atmosféru […]
Menej ako 1 min. min.

Už tento piatok sa začnú predávať lístky na slávnostné otvorenie Košickej futbalovej arény. To už o necelý mesiac 22. júla obstará domáci FC Košice a šiesty tím talianskej Serie A a semifinalista tohtoročnej Európskej ligy AS Rím. Lístky si bude možné zakúpiť na https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/fc-kosice-as-rim-2024-07-22-19-30/. Fanúšikovia špičkového futbalu budú mať jedinečnú príležitosť vidieť na vlastné oči atraktívny futbal a zažiť atmosféru plnú emócií a športového nadšenia.

Zápas v Košiciach zaujal aj fanúšikov Rimanov

O tomto atraktívnom zápase už informoval aj web a facebook talianskeho klubu. Článok „Rím sa stretne s Košicami v priateľskom zápase 22. júla“ získal 1300 interakcií na sociálnej sieti.

„22. júl bude špeciálny deň pre všetkých fanúšikov AS Roma, čaká nás priateľský zápas proti slovenským Košiciam. Zápas sa odohrá o 19.30 hod. v Košickej futbalovej aréne. Pri tejto príležitosti bude slávnostne otvorený nový štadión a pre domácich fanúšikov to bude skutočná udalosť. AS Rím sa do Košíc vráti po 15 rokoch, keď tu hral zápas play-off Európskej ligy 2009/10,“ informoval klub na svojom webe.

“V Košiciach sa o tomto podujatí hovorí už mesiac. Je to pre nich zápas roka, aj keď ide len o priateľský zápas. Tešíme sa na vás na Slovensku. Vždy čarovné,” vyjadril sa ich fanúšik Fabio. Ďalší fanúšikovia AS živo diskutujú ako prídu podporiť svoj tím do metropoly východu a či sa im ujdú lístky.

V nominácii na Euro a Copa America je desať hráčov AS Rím

Hodnota kádra Rimanov dosahuje vyše 320 miliónov eur. V Košiciach by sa mohli objaviť aj viacerí skvelí hráči, ktorí v týchto dňoch reprezentujú nielen na majstrovstvách Európy, ale aj na Copa America. Tých je dokopy desať – najviac ich hrá za Taliansko. Okrem nich by si v KFA mohli zahrať napríklad aj obranca Chris Smalling, ktorý do klubu prišiel z Manchesteru United alebo argentínsky majster sveta z roku 2022 Paulo Dybala. Ten do AS Rím zamieril pred dvoma rokmi z Juventusu Turín.

Vizitka AS Rím

– AS Rím alebo plným názvom Associazione Sportiva Roma, je profesionálny futbalový klub založený 7. júna 1927 v Ríme.

– klub známy svojimi prezývkami ako “I Giallorossi” (Žlto-červení), “La Lupa” (Vlčica) a “La Magica” (Magický) hrá svoje domáce zápasy na štadióne Stadio Olimpico, ktorý zdieľa s mestským rivalom SS Lazio.

– kapacita štadióna je 70 634 miest. Klub je vlastnený spoločnosťou The Friedkin Group, pričom jeho prezidentom je Dan Friedkin a hlavným trénerom Daniele De Rossi v ktorého kádri sa nachádzajú aj také hviezdy ako Romelo Lukaku, Leonardo Spinazzola, Leandro Paredes, Lorenzo Pellegrini, Paolo Dybala alebo Andrea Belotti.

– AS Rím má bohatú históriu v talianskej Serie A, kde vyhral trikrát ligový titul (1941–42, 1982–83, 2000–01), deväťkrát Coppa Italia a dvakrát Supercoppa Italiana. Na európskej scéne klub triumfoval v Inter-Cities Fairs Cup (1960–61) a UEFA Europa Conference League (2021–22).

Aký program čaká na fanúšikov 22. júla v KFA?

– od 16.30 hod. program pre fanúšikov a rodiny s deťmi pred Košickou Futbalovou Arénou
– od 17.30 hod. otvorenie brán KFA
– od 19.10 hod. ceremoniál slávnostného otvorenia KFA
–     19.30 hod. začiatok stretnutia FC Košice – AS Rím.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie