Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Odhalené! Kollárová priateľka Laura podstúpila plastiku

Blondínka Laura Vizváryová sa netají tým, že sa dala esteticky vylepšiť, ale podstúpila operáciu v prvom rade kvôli zdravotnému hľadisku, keďže jej na Slovensku nevedeli pomôcť.
Menej ako 1 min. min.

18.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/leyla_lv/).

Boris Kollár tvorí šťastný pár momentálne s mamou jeho synčeka Abnera, Laurou. Zdá sa, že sa chce obľúbený politik už usadiť, keďže to s jeho vzťahom s Laurou podľa šťastných fotografii, vyzerá sľubne.

Kollárová priateľka Laura Vizváryová podstúpila plastiku.
Foto: instagram.com/_leyla_lv_/

Boris Kollár a priateľka Laura pre syna vybrali netradičné meno

To, že malému rodičia vybrali  skutočne netradičné meno je naozaj zjavné. Meno Abner je skutočne veľmi nezvyčajné pre Slovákov. Jedná sa o cudzie slovo z hebrejčiny, v preklade znamená svetlo.

Každý sa snáď na Slovensku momentálne pýta, či bude tento vzťah konečne úspešný. Laura Vizváryová sa svadbe nebráni, práve naopak, bola by šťastná, ak by bola svadba. Veď predsa mu porodila nádherného synčeka Abnera. Boris Kollár s ňou trávi veľa času, fotia sa spolu ako rodinka. Zdá sa, že všetko je v poriadku.

Boris Kollár podstúpil transplantáciu vlasov v Turecku

Nedávno Kollár podstúpil transplantáciu vlasov v Turecku na špeciálnej klinike, ktorá sa zaoberá nastreľovaním vlasov. Úspešnosť operácie zatiaľ nie je istá. Po transplantácii sa totiž musí počkať pár mesiacov, či vlasy naozaj porastú. Vlasy by mali rásť od nastrelenia po 4 mesiacoch a mali by úplne dorásť do jedného roka, ak bol zákrok úspešný. Údajne mu práve nová priateľka vybavila všetko potrebné.

POZRITE TIEŽ AJ: Influencerka Lela Vémola – nekorunovaná kráľovná plastických operácii

Laura práve podstúpila tiež plastiku v Dubaji

Laura nezaháľa, aj ona sa dala vylepšiť! Dala si totiž robiť rhinoplastiku v Dubaji u špičkového chirurga. Operácia nosa nie je v dnešnej dobe vôbec výnimočná. Pomaly každá celebrita ju podstupuje, lebo je to jednoduchší a veľmi účelný estetický zákrok.

Blondínka Laura Vizváryová sa netají tým, že sa dala esteticky vylepšiť, ale podstúpila operáciu v prvom rade kvôli zdravotnému hľadisku, keďže jej na Slovensku nevedeli pomôcť. Zdieľala na sociálnych sieťach svoju skúsenosť s operáciou v Emirátoch a bola naozaj z prístupu nadšená. Na Instagrame môžete vidieť aj jej najnovší príspevok.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Leyla (@_leyla_lv_)

Boris a Laura spolu trávia romantický čas v Dubaji

Nielen Rytmus so svojou manželkou našiel druhý domov v tropickom Dubaji, ale zdá sa, že aj známy politik s Laurou. Laura Vizváryová postuje spoločné rodinné fotografie aj so synčekom z Dubaja. Kollár tam s nimi trávi veľa voľného času. No nie je malý Abner rozkošný?!

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Laura Leyla (@_leyla_lv_)

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Najstaršia z dcér Borisa Kollára ulovila indického miliardára

Peter Nagy sa pochválil novou priateľkou

The post Odhalené! Kollárová priateľka Laura podstúpila plastiku appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie