Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Odhalení na parlamentní půdě: Až 100 milionů Američanů může mít poškození srdce v důsledku očkování (video)

Informace, která se v minulých dnech objevila v britském parlamentu, by znamenala, že téměř každý třetí Američan má nějakým způsobem poškozené srdce po aplikaci genových injekcí. Totéž by se muselo logicky týkat i dalších silně proočkovaných populací. Nemusí jít hned o smrtelný problém, myokarditida se údajně týká jen menší části postižených. Debata v britském Parlamentu […]
Menej ako 1 min. min.

Informace, která se v minulých dnech objevila v britském parlamentu, by znamenala, že téměř každý třetí Američan má nějakým způsobem poškozené srdce po aplikaci genových injekcí.

Totéž by se muselo logicky týkat i dalších silně proočkovaných populací. Nemusí jít hned o smrtelný problém, myokarditida se údajně týká jen menší části postižených.

Debata v britském Parlamentu se týkala nadměrné úmrtnosti, která je zde aktuálním problémem stejně jako v jiných silně proočkovaných zemích.

Britská vláda uznává, že nadměrná úmrtnost v Anglii a Walesu vzrostla, ale připisuje to kombinaci různých faktorů, včetně chřipky a srdečních chorob.

Důraz je kladen na srdeční choroby, ale mnoho lidí se domnívá, že nárůst případů srdečních onemocnění je způsoben vakcínami proti Covidu, kterým byli lidé nuceni čelit, řekl britský poslanec Sir Christopher Chope v Dolní sněmovně.

Poslanec odkázal na článek lékaře Thomase Levyho, ve kterém odhaduje, že vakcíny vedou k poškození srdce nejméně u 2,8 procenta lidí, kteří dostanou injekci.

Levy také odhaduje, že nejméně 7 milionů Američanů má nyní poškozené srdce z takzvaných Covid vakcín.

Řekl, že možná 100 milionů lidí v Americe má nějakou formu poškození srdce v důsledku injekcí. „Ne myokarditidu, ale poškození srdce, které lze prokázat testem troponinu,“ řekl Chope.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie