Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Odíďte od baby boomer. „Coquette nails“ oplývajú ženskosťou. Ruky vyzerajú nádherne

4.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/cottonbro studio). Francúzske nechty a babyboomer? „Coquette nails“ boli štylistami vyhlásené za najmodernejšie nechty a majú nahradiť tieto dva nesmrteľné štýly manikúry. Mnohé ženy si ich okamžite zamilujú. „Coquette nails“ boli štylistami vyhlásené za najmodernejšie nechty na leto 2024.Foto: pexels/cottonbro studio Dobre upravené ruky vždy boli čerešničkou na torte […]
Menej ako 1 min. min.

4.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: pexels/cottonbro studio).

Francúzske nechty a babyboomer? „Coquette nails“ boli štylistami vyhlásené za najmodernejšie nechty a majú nahradiť tieto dva nesmrteľné štýly manikúry. Mnohé ženy si ich okamžite zamilujú.

„Coquette nails“ boli štylistami vyhlásené za najmodernejšie nechty na leto 2024.
Foto: pexels/cottonbro studio

Dobre upravené ruky vždy boli čerešničkou na torte každého štýlu. Sú vizitkou každej ženy a jednou z prvých vecí, ktorým venujeme pozornosť. Oplatí sa dbať nielen na starostlivosť o nich, ale aj na styling. Pre fanúšikov gél lak manikúry máme dobrú správu.

S trendmi, ktoré sa menia závratnou rýchlosťou, prišiel do módy minimalizmus. Všetko v súlade so súčasnou érou „clean girl“ a „balletcore“. Táto estetika odkazuje na svet baletu a čerpá z neho inšpiráciu a spája to najlepšie z pastelových farieb a jemných dekoratívnych prvkov.

Módne nechty leto 2024. Gél lak manikúra v štýle „coquette nails“

„Coquette nails“ sú ako závan čerstvého vzduchu a nádych dievčenského vzhľadu, po ktorom túžili mnohé ženy. Ich názov odkazuje na púdrové líčenie, ružové líčka a mašle vo vlasoch. „Coquette“ znamená koketný a ženský, čo bude dávať zmysel, keď uvidíte, ako vyzerajú. Hneď ako sa objavili, bolo rýchlo jasné, že sa stanú jedným z hlavných letných trendov v oblasti nechtov.

Ako si urobiť najmodernejšie nechty 2024? Inšpirácie, ktoré si môžete uložiť pred návštevou manikérky

Trend „coquette nails“ je preplnený roztomilosťou, ktorá zahŕňa rôzne vzory, prívesky, nálepky a šperky. Samozrejme, veľkou súčasťou tejto estetiky je ružová, ale v tomto vzhľade bude dobre fungovať aj púdrová žltá, trblietavá lila, perleťová biela a transparentné odtiene. Všetko kúzlo je však v pridaných aplikáciách v podobe rôznych ozdôb (perly, mašle, stužky).

Sú ideálne pre fanúšikov klasických a minimalistických nechtových vzorov, ktorí majú chuť trochu to rozbiť a dodať tomu nádych sladkosti a šarmu. Navyše sa „coquette nails“ hodia k akejkoľvek dĺžke a tvaru nechtov.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Manikérka mi vytvorila „translucent french“. Miluje ich aj Jennifer Lopez. Teraz už viem, prečo

Sú veľmi jemné, no aj tak ich chce každá. Takéto nechty vám budú závidieť všetky kamarátky

The post Odíďte od baby boomer. „Coquette nails“ oplývajú ženskosťou. Ruky vyzerajú nádherne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie